LiveBiz
Pisica aude câinele plângând la veterinar și încearcă să-l „apere” zgâriind doctorul

Pisica aude câinele plângând la veterinar și încearcă să-l „apere” zgâriind doctorul

LiveBiz » Animale » Pisica aude câinele plângând la veterinar și încearcă să-l „apere” zgâriind doctorul

Cine spune că pisicile şi câinii nu pot sta împreună şi nu se pot ajuta reciproc atunci când este nevoie? Cele două animale din centrul poveştii noastre demonstrează opusul a ceea ce am tinde să credem. Poate că cea mai înspăimântătoare situaţie pentru un animal de companie este călătoria la medicul veterinar pentru vaccinări.

imagine: Mim Meem / Youtube

Clinică veterinară nu este un loc plăcut pentru animale. Aşadar, când a auzit un câine plângând în momentul când urma să fie înţepat cu acul pentru vaccin, o pisică grijulie a decis instinctiv şi fără să se gândească de două ori, că a venit timpul să acţioneze. Pisica se afla în sala de aşteptare şi cum se întâmplă şi în cazul nostru, când suntem, de exemplu, la dentist, auzise strigătele celor care erau trataţi…

imagine: Mim Meem / Youtube

Crezând că bietul câine suferă sau că a fost abuzat de veterinar, felina s-a apropiat de bărbat şi l-a atacat pe nepusă masă. Nemulţumită să-şi folosească doar ghearele, pisica a încercat chiar să muşte veterinarul. Instinctiv, bărbatul a împins pisica, încercând să o liniştească că nimeni nu-i face vreun rău „bietului” câine.

imagine: Mim Meem / Youtube

Prin urmare, un gest „eroic” din partea pisicii în cauză, care nu a putut suporta suferinţa câinelui în cabinetul medicului veterinar. Un act care spune multe despre solidaritatea dintre animale, chiar dacă aparţin unor specii diferite. Un instinct de protecţie din care ar trebui să învăţăm cu toţii ori de câte ori ne confruntăm cu nedreptatea sau violenţa şi preferăm să privim în altă parte.

imagine: Mim Meem / Youtube

Mai jos este linkul către videoclipul care arată întreaga scenă:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=qPvEO6Xrk1o&feature=emb_logo

Ţi-a plăcut acest articol?