LiveBiz
Câinele urma să fie sacrificat pentru dizabilitatea sa până când cineva decide să aibă grijă de el

Câinele urma să fie sacrificat pentru dizabilitatea sa până când cineva decide să aibă grijă de el

LiveBiz » Animale » Câinele urma să fie sacrificat pentru dizabilitatea sa până când cineva decide să aibă grijă de el

Relaţia dintre om şi câine este transcendentală şi datează din cele mai vechi timpuri. Acesta este motivul pentru care suntem foarte sensibili şi afectaţi când vedem orice fel de nedreptate împotriva îngerilor noştri cu patru picioare.

Este foarte dificil să îi vedem suferind sau să-i privim cum îşi trăiesc ultimele clipe. Uneori, însă, singura ieşire pe care o pot vedea majoritatea oamenilor este eutanasierea. Uneori patrupezii se îmbolnăvesc şi nu există cale de ieşire, alţii vin pe lume bolnavi, iar recomandarea medicilor este să-i adoarmă pentru totdeauna. La fel trebuia să se întâmple şi cu protagonistul următoarei poveşti…

Nubby este un căţeluş care a venit pe lume fără picioarele din faţă, fiind respins imediat de mama sa şi incapabil să ţină pasul cu fraţii săi. Când a fost dus la veterinar, soluţia a fost una singură: sacrificarea lui. Diagnosticul s-a bazat pe faptul că bietul căţeluş avea probleme şi nu ar fi putut ajunge prea departe în viaţă.

Ştiind că micul Nubby nu va trăi foarte mult, Lou Robinson şi soţul ei, Mark, au decis să rămână cu el până când soarta îi va decide finalul. Din acel moment, cei doi soţi au început să se ocupe pe rând de Nubby. Acest lucru l-a determinat să înceapă să crească şi să se dezvolte. Curând Nubby a deschis ochii şi a încercat timid primul lătrat.

Atrezie esofagiană

La un moment dat orice progres stagnase, drept urmare l-au dus pe Nubby înapoi la veterinar. Specialistul l-a diagnosticat cu atrezie esofagiană, sau anomalie esofagiană, care afecta în mod evident pofta de mâncare şi energia câinelui. Pentru a face faţă acestei probleme, el a trebuit să se hrănească intravenos şi să-şi refacă puterile.

Credeţi sau nu, Nubby s-a transformat intr-un câine adult incredibil de frumos. Proprietarul său a devenit fondatorul unui grup de salvare a câinilor din Texas, SUA, cu misiunea de a-i învăţa pe membrii comunităţii cum să aibă grijă de puii animalelor şi copiii să nu fie răi cu ei.

Creștere și familie

Nubby este exemplul perfect că nu ar trebui niciodată să renunţăm la cei pe care îi iubim şi că dragostea este capabilă de orice. Vizionaţi un videoclip adorabil cu Nubby şi proprietarul său şi câteva fotografii din albumul lor de familie.

Fotografii

O poveste care demonstrează tuturor că nu trebuie să renunţăm niciodată la aceşti îngeri blănoşi.

Ţi-a plăcut acest articol?