LiveBiz
Bărbatul loveşte câinele cu piciorul. Nu-şi închipuia că patrupedul se va întoarce însoţit pentru a-i da o lecţie

Bărbatul loveşte câinele cu piciorul. Nu-şi închipuia că patrupedul se va întoarce însoţit pentru a-i da o lecţie

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bărbatul loveşte câinele cu piciorul. Nu-şi închipuia că patrupedul se va întoarce însoţit pentru a-i da o lecţie

Răzbunarea nu trebuie încurajată niciodată. Este un sentiment rău pe care nu trebuie să-l purtăm în inimile noastre.

Povestea de mai jos conţine un amalgam de emoţii, fiind în acelaşi timp interesantă, dramatică, dar şi puţin amuzantă.

Veţi cunoaşte câţiva patrupezi foarte inteligenţi, care aleg să se răzbune într-un mod propriu în faţa agresivităţii unui bărbat.

Unii sunt de părere că răzbunarea distruge şi otrăveşte sufletul şi acest lucru este cât se poate de adevărat. Dar, în acest caz, putem spune că a fost cireaşa de pe tort!

PatrynWorldLatestNew via YouTube

Incidentul a avut loc în oraşul Chongquing, China. Întorcându-se acasă şi intenţionând să-şi parcheze maşina în locul obişnuit, un bărbat a descoperit un câine fără stăpân dormind tocmai pe locul său de parcare.

Pentru a goni câinele, şoferul a claxonat, dar, întrucât acest lucru nu a avut niciun efect asupra câinelui, bărbatul a decis să coboare din maşină şi să-l lovească cu piciorul până când l-a pus pe fugă.

PatrynWorldLatestNew via YouTube

Deosebit de inteligent, dar şi răzbunător, căţelul a plecat de acolo însă nu s-a dat bătut. Şi-a adunat câţiva prieteni alături de care a revenit la locul în care se petrecuse totul pentru a-i oferi şoferului violent o lecţie crudă.

Aceşti căţei ambiţioşi au început să „roadă” cu o putere incredibilă din caroseria maşinii celui care le-a lovit prietenul, reuşind în acest mod să provoace avarii serioase atât la ornamentele exterioare cât şi la ştergătoarele autoturismului.

PatrynWorldLatestNew via YouTube

Imaginile subliniază şi mai mult că un lucru rău nu rămâne niciodată nepedepsit, întorcându-se împotriva celui ce îl provoacă!

A meritat sau nu şoferul să păţească una ca asta? Ce părere aveţi?

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?