LiveBiz
Un bărbat îşi scoate pantalonii şi îi dăruieşte unui om fără adăpost care cerşeşte în frig

Un bărbat îşi scoate pantalonii şi îi dăruieşte unui om fără adăpost care cerşeşte în frig

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un bărbat îşi scoate pantalonii şi îi dăruieşte unui om fără adăpost care cerşeşte în frig

Când întâlneşti persoane fără adăpost şi oameni care îţi cer ajutorul pe stradă, este foarte dificil să-i ignori şi să-ţi vezi de drum pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. Chiar dacă nu putem rezolva pe loc problema sărăciei din lume, este de datoria noastră să nu întoarcem spatele când întâlnim situaţii extreme, cum este cea în care s-au cunoscut un om fără adăpost şi un tânăr de 26 de ani din Fresno, California. Daniel Richards, plecase cu soţia lui să cumpere un desert de la un cunoscut fast food, dar nu a putut rămâne indiferent în faţa unui biet om care cerşea, fără pantaloni, în ciuda temperaturilor scăzute ale nopţii.

Imagine: Facebook / Daily Mail Video

Daniel şi soţia se îndreptau către McDonald’s pentru a cumpăra un desert şi, înainte de a intra, l-au întâlnit pe David, omul fără adăpost care cerşea chiar în faţa restaurantului. Când le-a cerut câteva monede sau ceva de mâncare, femeia i-a răspuns că nu are bani cash la ea, ceea ce era adevărat, şi că nu cumpărase încă nimic de mâncare.

Deîndată ce au părăsit fast-food-ul, un domn din spatele lor i-a oferit omului fără adăpost o gogoaşă, în timp ce Daniel a stat de vorbă câteva minute cu el pentru a-i înţelege povestea. Bărbatul fără adăpost îşi pierduse recent toate bunurile, rămânând doar cu puţinele haine pe care le purta. Daniel nu a putut să nu observe că bietul om nu purta nici măcar o pereche de pantaloni într-o noapte atât de rece.

Imagine: Facebook / Daily Mail Video

Soţia lui Daniel intuise ce va face soţul ei şi a vrut să surprindă scena din maşină. În videoclip se poate vedea clar cum cei doi conversează câteva clipe, apoi Daniel, după ce s-a asigurat că bietul om îi va accepta oferta, şi-a scos pantalonii de trening şi i i-a oferit. Poate că ar fi putut să meargă şi să-i cumpere o pereche nouă, este adevărat, dar lui Daniel i-a fost teamă că bărbatul va pleca şi nu a putut rezista gândului de a nu-l ajuta pe loc. Un gest frumos care i-a permis acelui om să nu sufere excesiv de frig!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate