LiveBiz
Băiatul plânge cu lacrimi amare în holul şcolii – ofiţerul se aşază lângă el şi îi spune că este „iubit”

Băiatul plânge cu lacrimi amare în holul şcolii – ofiţerul se aşază lângă el şi îi spune că este „iubit”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul plânge cu lacrimi amare în holul şcolii – ofiţerul se aşază lângă el şi îi spune că este „iubit”

Edna Guerrero, o rezidentă din Phoenix, Arizona, a asistat în holul şcolii la un moment extrem de emoţionant între un băiat şi un ofiţer de poliţie. „Cei care fac mai mult, cei care îşi depăşesc atribuţiile, sunt persoane care rareori devin cunoscute”, a spus femeia după ce a fost martora emoţionantei scene. Rusty Baubie, ofiţerul de poliţie, caută întotdeauna binele elevilor, cărora le-a promis să îi servească şi să îi protejeze.

Deşi toată lumea vorbeşte despre nenumăratele sale fapte pline de bunătate, Baubie este foarte modest şi spune că doar îşi face meseria. Dar după ce Guerrero a fost martoră la felul în care Baubie l-a consolat pe elevul deprimat din holul şcolii, a simţit că acest om merită o recunoaştere publică.

Ofițerul consolează băiatul în holul şcolii

Ofiţerul era la locul potrivit, la momentul potrivit. El a văzut şi a auzit un elev ţipând şi plângând disperat pe hol. Băiatul s-a prăbuşit pe podea, plângând cu capul între genunchi.

„Un elev avea dificultăţi, strigase şi plângea în mod necontrolat, spunând lucruri rele şi negative despre el însuşi”, a scris Guerrero pe Facebook. „Ofiţerul a privit în ochii acestui elev şi imediat a fost înduioşat.”

Facebook – City of Phoenix Police Department

Baubie s-a aşezat alături de băiatul care plângea. Bărbatul nu putea rămâne indiferent faţă de copilul care avea nevoie de puţină dragoste şi de câteva cuvinte încurajatoare. „Acest ofiţer a vorbit calm cu elevul, făcându-l să înţeleagă că lui îi pasă, că este important, dar mai ales că este iubit”, a spus Guerrero.

„Acest ofiţer a ajutat elevul să înţeleagă că toţi facem greşeli şi că aceste greşeli nu ne definesc ca persoane. Noi doar învăţăm din ele şi mergem mai departe.”

Sergentul Armando Carbajal, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie Phoenix, a declarat că Baubie a îmbrăţişat meseria de poliţist în urmă cu 13 ani. Dar înainte de toate Baubie este un soţ, un tată şi un om minunat. „Poliţia îşi face datoria oferind siguranţă şi lecţii bune de urmat,” a mai spus Carbajal. „Dar există unele îndatoriri care nu pot fi trecute în fişa postului”.

Este minunat să ştim că încă există astfel de oameni, întotdeauna gata să ajute chiar şi atunci când nu este de datoria lor.

Distribuiţi acest articol dacă şi voi credeţi că ar trebui să existe mai mulţi oameni ca ofiţerul Baubie.

Ţi-a plăcut acest articol?