LiveBiz
Pompierul salvează puiul de cangur din incendiile nimicitoare şi roagă oamenii să facă donaţii

Pompierul salvează puiul de cangur din incendiile nimicitoare şi roagă oamenii să facă donaţii

LiveBiz » Uncategorized » Pompierul salvează puiul de cangur din incendiile nimicitoare şi roagă oamenii să facă donaţii

Un cunoscut utilizator al platformei Instagram şi totodată pompier voluntar a surprins în imagini momentul în care a salvat un biet pui de cangur din incendiile ce mistuie Australia, în timp ce ruga oamenii să facă donaţii.

Bărbatul a reuşit să salveze puiul de cangur rămas singur pe lume de sub un buştean, unde se ascunsese de arşiţa focului.

El a înfăşurat puiul într-o pătură şi l-a dus de urgenţă la veterinar, dar a solicitat utilizatorilor platformelor de social media să doneze pentru salvarea animalelor sălbatice grav rănite.

McGlone a emis un apel disperat pe social media.

„Australia este în flăcări! 500 de milioane de animale au fost ucise”, a scris el.

„L-am salvat pe acest pui de cangur care a rămas orfan! Acest lucru este dureros. Peste 4 milioane de hectare au fost mistuite de flăcări. Vă rugăm să distribuiţi. Vă rugăm să faceţi donaţii. Avem nevoie de ajutorul vostru. ‘

Urmăriţi videoclipul de mai jos:

Utilizatorul Instagram, care are peste 100.000 de urmăritori, a demarat o campanie Go Fund Me pentru a strânge bani ce vor fi folosiţi la tratarea animalelor sălbatice grav rănite în urma incendiilor.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.