LiveBiz
Câinele înduioşează Internetul deoarece refuză să părăsească locul unde a fost abandonat de un om crud

Câinele înduioşează Internetul deoarece refuză să părăsească locul unde a fost abandonat de un om crud

LiveBiz » Animale » Câinele înduioşează Internetul deoarece refuză să părăsească locul unde a fost abandonat de un om crud

Un utilizator al site-ului „Imgur” a publicat câteva imagini cu un câine a cărui poveste tristă înduioşează inimile utilizatorilor de pe reţelele de socializare. Animalul a fost văzut în timp ce era abandonat pe marginea unui drum de către fostul său proprietar. Aşa că patrupedul nu a plecat niciodată, sperând că bărbatul se va întoarce să-l ia acasă.

Conform informaţiilor, câinele este atât de devotat omului care l-a abandonat, încât nu lasă pe nimeni să se apropie de el. El stă răbdător pe marginea drumului, urmărind cu atenţie fiecare maşină care trece şi sperând ca una dintre ele să fie a omului care l-a abandonat în acel loc.

Impresionaţi de situaţia animalului, mai mulţi oameni i-au adus apă şi mâncare pentru a-l ajuta. Autorul postării nu a dezvăluit locul evenimentului, ci doar câteva poze însoţite de relatarea a ceea ce s-a întâmplat.

Neştiind că a fost abandonat, câinele îşi aşteaptă proprietarul, în speranţa că acesta va reveni pentru a-l lua din acel loc.

După un timp, unele persoane au încercat să-l mângâie şi să-i câştige încrederea, dar patrupedul nu a lăsat pe nimeni să-l atingă.

Chiar şi atunci când plouă, el nu părăseşte niciodată locul unde a fost abandonat.

Localnicii au adus câteva umbrele pentru a improviza un adăpost şi continuă să-i lase apă şi mâncare.

Chiar şi la 38 °C, nu se retrage niciodată la umbră de teamă că proprietarul nu îl va vedea când se va întoarce.

Câinele este întotdeauna pe marginea drumului în căutarea maşinii celui care l-a abandonat.

Asemenea poveşti ne impresionează în mod deosebit. Nu vom înţelege niciodată cum cineva poate avea tăria să abandoneze un animal lipsit de apărare şi apoi să nu aibă niciun regret.

Ţi-a plăcut acest articol?