LiveBiz
Preotul adoptă un nou-născut cu sindrom Down care fusese abandonat: acum el are în sfârşit o familie

Preotul adoptă un nou-născut cu sindrom Down care fusese abandonat: acum el are în sfârşit o familie

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Preotul adoptă un nou-născut cu sindrom Down care fusese abandonat: acum el are în sfârşit o familie

În această viaţă pământească există cei care fac tot posibilul pentru a-i ajuta pe alţii şi aduc o oarecare uşurare celor care par să se fi născut „mai puţin norocoşi”.

Părintele Omar Sánchez Portillo, un preot peruvian, este unul dintre aceşti oameni. Fiind fondatorul şi directorul unui adăpost pentru copii, adolescenţi şi vârstnici, situat în Lurín, Lima (Peru), el depune toate eforturile să ajute oamenii care au suferit nedreptăţi şi maltratări şi care s-au adresat asociaţiei sale.

La cei 51 de ani ai săi, părintele Omar a primit ceea ce el însuşi consideră a fi o adevărată binecuvântare: un nou-născut cu sindrom Down care a fost abandonat de tânăra sa mamă, iar el nu s-a gândit de două ori să-l primească cu braţele deschise în familia sa.

Facebook / Omar Buenaventura

Ismael este un bebeluş de 2 luni care a fost abandonat de tânără să mamă, o adolescentă de 17 ani cu probleme de alcoolism şi schizofrenie. O creatură mică care avea nevoie de afecţiune şi grijă şi care, din fericire, l-a întâlnit pe părintele Omar, care i-a oferit imediat lui Ismael un adăpost primitor. Pe profilul său de Facebook, preotul a mulţumit Domnului că i-a oferit această ocazie, precum şi acest imens cadou: „Mulţumesc pentru darul pe care mi l-ai făcut Iisuse, de ziua mea! Ismael! Aducerea ta aici de la Cusco a fost o aventură, prima dintre multele pe care le vom trăi împreună.”

Facebook / Omar Buenaventura

Prin Asociación de las Bienaventuranzas, părintele Omar este capabil să găzduiască şi să primească mulţi copii şi vârstnici aflaţi în dificultate. Echipa sa este formată din numeroşi credincioşi care se angajează să ofere asistenţă tuturor oaspeţilor prezenţi, inclusiv micuţului Ismael care, în cele din urmă, va putea trăi şi creşte într-un loc plin de dragoste.

Sursă:
https://asociacionbienaventuranzas.org.pe/

Ţi-a plăcut acest articol?