LiveBiz
9 pui abandonaţi într-un tomberon sunt salvaţi: acum toţi au o nouă familie

9 pui abandonaţi într-un tomberon sunt salvaţi: acum toţi au o nouă familie

LiveBiz » Animale » 9 pui abandonaţi într-un tomberon sunt salvaţi: acum toţi au o nouă familie

Nu ne-am dori niciodată să vă spunem unele poveşti, mai ales dacă aceste evenimente reale au legătură cu biete animale care au rămas singure, abandonate pe marginea unui drum pentru a suferi de foame, sau chiar mai rău, riscându-şi viaţa sub roţile unei maşini ce circulă cu viteză. Dar povestea emoţionantă pe care urmează să v-o spunem astăzi are un final fericit. O salvare miraculoasă a 9 căţeluşi de rasă mixtă s-a petrecut în San Giovanni a Teduccio, un district estic al oraşului Napoli.

imagine: Asl Napoli 1 Centro / Facebook

O trecătoare auzise sunete ciudate venind din interiorul unui tomberon şi, apropiindu-se, a descoperit 9 căţeluşi abandonaţi într-un coş; un gest inuman care, însă, nu a trecut neobservat mult timp. Femeia a apelat imediat „l’Associazione Nazionale Animali Natura Ambiente Fondali Marini Cittadini”, care, asistată de un ASL local, a salvat imediat bieţii pui care au primit tratament şi au fost hrăniţi chiar la sediul ASL din Napoli.

imagine: Asl Napoli 1 Centro / Facebook

Sute de oameni din zonă s-au înghesuit la Centrul „ASL del Frullone” pentru a adopta cei 9 pui. Acum, cu speranţa că astfel de abandonuri fără scrupule nu se vor mai întâmpla niciodată, cei 9 câini „minune” şi-au găsit în sfârşit o familie care îi va iubi necondiţionat. Iar finalul fericit pentru aceşti îngeri cu patru picioare este tot ce contează cu adevărat.

imagine: Asl Napoli 1 Centro / Facebook
Ţi-a plăcut acest articol?