LiveBiz
Căţeluşa disperată latră după ajutor după ce o maşină i-a lovit puiul – Şoferul nici nu s-a deranjat să oprească

Căţeluşa disperată latră după ajutor după ce o maşină i-a lovit puiul – Şoferul nici nu s-a deranjat să oprească

LiveBiz » Animale » Căţeluşa disperată latră după ajutor după ce o maşină i-a lovit puiul – Şoferul nici nu s-a deranjat să oprească

O familie de câini fără stăpân îşi găsise refugiul pe o stradă aglomerată din oraşul La Paz, Filipine.

Localnicii îndrăgeau patrupezii, aveau grijă de ei şi îi considerau oarecum drept „animalele lor de companie”, până când un incident tragic a întristat întreaga comunitate.

Într-una din zile, căţeluşa căuta ca de obicei de mâncare, când unul dintre puii ei s-a îndepărtat de ea. Înainte de a-l putea aduce în siguranţă pe marginea drumului, un şofer a trecut cu maşina peste el şi nici măcar nu s-a deranjat să oprească pentru a-i acorda ajutor.

Căţeluşa a urlat îngrozită la vederea puiului ei nemişcat. A început să alerge frenetic în faţa şi în spatele maşinilor aflate în trafic, cerând ajutor. Însă strigătele mamei îndurerate nu se auzeau din cauza zgomotului şi aglomeraţiei.

Acest videoclip impresionant a fost filmat de un vânzător local care a recunoscut lătratul căţeluşei şi s-a grăbit să ajungă la locul accidentului, dar nu a putut traversa prin traficul aglomerat. În cele din urmă, puiul şi-a dat ultima suflare înainte ca cineva să încerce măcar să-l ajute.

Acesta nu este primul caz de acest fel petrecut în zonă. De atunci, familia de câini a dispărut din cartier, însă localnicii speră să găsească patrupezii pentru a le oferi un adăpost şi condiţii mai bune.

Distribuiţi acest articol impresionant cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?