LiveBiz
Profesoara cumpără de mâncare pentru un elev de-al său, după ce copilul i-a mărturisit că acasă are frigiderul gol

Profesoara cumpără de mâncare pentru un elev de-al său, după ce copilul i-a mărturisit că acasă are frigiderul gol

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Profesoara cumpără de mâncare pentru un elev de-al său, după ce copilul i-a mărturisit că acasă are frigiderul gol

Şcoala nu trebuie să transmită numai cunoştinţe, ci să fie un fel de extensie a unităţii familiale pentru un copil. Fiecare individ are povestea lui, nevoi şi probleme pe care personalul pedagogic ar trebui să le ştie, intervenind atunci când ceva nu este în regulă.

Uneori este vorba de relaţii conflictuale între părinţi, alteori de situaţii când banii sunt insuficienţi: povestea pe care o veţi descoperi mai jos arată modul în care un profesor bun poate face cu adevărat diferenţa.

Brooke Goins / Facebook

La Şcoala Gimnazială Jacksboro din Campbell County, Tennessee, profesoara Brooke Goins şi-a dat seama că se confruntă cu o problemă care îi depăşea atribuţiile „obişnuite”. Problema nu avea nicio legătură cu programul educaţional, dar s-a dovedit a fi cu mult mai importantă. Într-o zi, unul dintre copiii din clasa sa a întrebat timid când era programată următoarea distribuţie gratuită de alimente, deoarece acasă proviziile erau de mult terminate.

Today I cried at work. Not because I hate my job, or that it is just too hard (it really is). Today I cried for a child,…

Posted by Brooke Goins on Wednesday, October 2, 2019

Copilul a mărturisit în felul său că atunci când şcoala acordă mâncare, el este fericit pentru că poate avea ceva cald pe masă şi poate dormi mai bine. Auzind aceste cuvinte mişcătoare venite din partea copilului, Brooke nu s-a putut abţine să nu-i ceară să-i arate tot ce-i plăcea să mănânce şi apoi să meargă la magazin pentru a-i cumpăra acele produse cu bani din propriul buzunar. Ulterior, a demarat un program de donaţii în rândul profesorilor pentru a oferi familiei copilului un ajutor mai consistent.

Brooke Goins / Facebook

Doamna profesoară Goins a publicat povestea pe pagina ei de social media, încercând să implice cât mai multe persoane în acest caz. Mulţi au răspuns pozitiv la apelul inimos al femeii, pentru a-i permite copilului să aibă mâncare suficientă pe tot parcursul toamnei.

Însă iniţiativa lui Brooke nu se opreşte aici: angajamentul ei este de a continua pe tot parcursul anului şcolar, arătând că oamenii au puterea de a schimba lucrurile, fiindcă niciun copil nu ar trebui să sufere vreodată de foame.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!