LiveBiz
Alergătoarea se opreşte pentru a ajuta o concurentă căzută, dar nu o scăpaţi din ochi pe sportiva din spatele lor

Alergătoarea se opreşte pentru a ajuta o concurentă căzută, dar nu o scăpaţi din ochi pe sportiva din spatele lor

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Alergătoarea se opreşte pentru a ajuta o concurentă căzută, dar nu o scăpaţi din ochi pe sportiva din spatele lor

Oricine a participat vreodată la o competiţie sportivă serioasă cunoaşte starea mentală cu care trebuie să te confrunţi, atât înainte, cât şi în timpul concursului.

Pentru Madeline Adams, care trebuia să participe la Campionatul „ACC Women’s Cross Country”, lucrurile nu au stat într-un mod diferit. Mai încrezătoare ca niciodată, abia dacă se gândea la ideea că se poate întâmpla ceva rău în timpul cursei.

Părul era prins, pantofii erau bine legaţi, iar ea se aşezase la linia de start cu scopul de a pleca acasă cu medalia de aur. Din păcate, în ciuda tuturor pregătirilor sale, corpul lui Madeline era pe cale să cedeze…

ACC Digital Network / YouTube

În ciuda faptului că rezistase foarte bine în cea mai mare parte a cursei, Madeline a început să obosească brusc pe măsură ce se apropia de linia de sosire.

Într-un interviu acordat postului CBS News, ea a povestit ce s-a întâmplat în continuare: „Alergam în cea mai importantă cursă de până atunci. Mă descurcam incredibil de bine. Coboram acea pantă (către linia de sosire), când am început să mă simt foarte obosită.”

„Dintr-o dată, m-am simţit complet extenuată, iar picioarele parcă nu mă mai ascultau. Nu mai aveam niciun control asupra lor. Chiar nu-mi amintesc când am căzut, ştiu doar că eram la pământ şi mă întrebam ‘Oare de ce eşti pe jos? Ridică-te!’”

ACC Digital Network / YouTube

Din păcate, Madeline nu a mai putut continua cursa. După ce s-a prăbuşit la pământ, ea a încercat să se ridice, dar fără succes.

Mai multe concurente au întrecut-o, alergând spre linia de sosire şi lăsând-o pe Madeline să guste din fructul amar al înfrângerii. Până când…

O altă alergătoare, Evie Tate din Clemson, Carolina de Sud, s-a oprit când a ajuns în dreptul lui Madeline şi a încercat să o ridice. Strădania de a o repune pe Madeline din nou pe picioare s-a dovedit a fi o sarcină aproape imposibilă, până când o altă concurentă, Rachel Pease din Louisville, Kentucky, a intervenit şi astfel cele două au reuşit să o ridice pe Madeline.

ACC Digital Network / YouTube

Împreună, alergătoarele au încercat să o transporte pe Madeline dincolo de linia de sosire şi în ciuda faptului că a fost nevoită să abandoneze cursa în favoarea intervenţiei personalului medical, este ceva ce Madeline nu va uita niciodată.

Ea a declarat: „Cel mai important lucru care reiese din această întâmplare este existenţa acestor fete uimitoare care m-au ajutat total dezinteresat şi a faptului că sunt două persoane minunate cu un caracter aparte”.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre acest gest incredibil:

Aşa ar trebui să arate orice competiție adevărată! Ce poveste plină de inspiratie.

Distribuiţi acest articol pe Facebook şi ajutați-ne să aducem un omagiu acestor două fete uimitoare! Gestul lor este admirabil și merită toate aprecierile!

Ţi-a plăcut acest articol?