LiveBiz
Mama a fost aspru criticată că şi-a lăsat fiica să se mărite: 24 de ani mai târziu, gurile rele regretă fiecare cuvânt

Mama a fost aspru criticată că şi-a lăsat fiica să se mărite: 24 de ani mai târziu, gurile rele regretă fiecare cuvânt

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama a fost aspru criticată că şi-a lăsat fiica să se mărite: 24 de ani mai târziu, gurile rele regretă fiecare cuvânt

Dragostea nu are limite. Ea depăşeşte orice obstacol şi fiecare fiinţă umană de pe această planetă are dreptul de a iubi şi de a fi iubită.

În iulie 1995, Maryanne şi Tommy Pilling, ambii cu sindrom Down, au făcut pasul cel mare de a se căsători.

V-aţi fi aşteptat ca acest lucru să fie primit cu laude şi bucurie. Dar tânărul cuplu s-a confruntat cu reacţii pline de scepticism deoarece oamenii nu credeau că va fi ceva de durată şi nu erau de acord cu relaţia lor.

De atunci au trecut 24 de ani, iar ei sunt încă împreună şi mai fericiţi ca oricând. În ciuda tuturor gurilor rele, povestea lor de dragoste a uimit şi a inspirat mii de oameni din întreaga lume.

MaryanneandTommy / Facebook

Nu a fost deloc uşor pentru cei doi îndrăgostiţi. Maryanna, 46 şi Tommy, 59 de ani, din Essex, Anglia, s-au confruntat cu nenumărate provocări.

Din cauza stării lor, ambii au avut de înfruntat multe obstacole sociale, dar mai ales prejudecăţi din partea oamenilor habotnici.

În ciuda tuturor acestor greutăţi, cei doi şi-au găsit dragostea unul în celălalt.

Ei s-au întâlnit la un centru de instruire pentru persoanele cu dificultăţi de învăţare şi a fost dragoste la prima vedere.

„În ziua în care Maryanne l-a întâlnit pe Tommy, ea a venit acasă cu cel mai mare zâmbet pe chip”, a declarat Lindi, sora lui Maryanne, pentru publicaţia Daily Mail. „Nu se putea opri să vorbească despre el şi ne-a întrebat dacă poate veni la cină.”

MaryanneandTommy / Facebook

La 18 luni după ce au început să se întâlnească, Tommy era sigur că le era sortit să fie împreună. El a decis să o ceară pe Maryanne de soţie, dar nu ar fi făcut acest pas dacă mama ei nu era de acord.

Deşi au ezitat la început, mama lui Maryanne şi restul familiei sale le-au dat celor doi binecuvântarea. Ei au fost nehotărâţi din cauza tuturor criticilor şi reacţiilor negative ale oamenilor din comunitatea lor locală. Oamenii erau convinşi că ideea era una absurdă şi că relaţia lor nu va dura.

Dar nimic nu putea opri dragostea pe care o aveau unul pentru celălalt.

„Nunta a însemnat cea mai frumoasă zi din viaţa mea”, a declarat Maryanne pentru cotidianul britanic Express. „Am rămas fără cuvinte când mi-a propus Tommy să fiu soţia lui, dar nu a trebuit să mă gândesc de două ori ca să spun da.”

MaryanneandTommy / Facebook

În iulie 1995, în faţa familiei şi a prietenilor lor, într-o frumoasă biserică din Essex, Marea Britanie, Maryanne şi Tommy şi-au spus jurămintele. Au avut parte de o nuntă de vis.

Mama lui Maryanne l-a însoţit pe Tommy să cumpere inelele pentru a se asigura că face alegerea perfectă.

„Când merg pe stradă ţinându-se de mână, ei îşi exprimă opinia, dar în sensul bun”, a declarat sora Lindi pentru publicaţia People. „Unii oameni se opresc şi se uită lung la ei – gândindu-se că persoanele cu sindrom Down şi dificultăţi de învăţare nu se pot căsători.”

Sora lui Maryanne a lansat o pagină de Facebook care le spune povestea de dragoste.

„Avem atâtea mesaje minunate de la oameni care sunt inspiraţi de povestea lor”, spune Lindi. „Oameni îngrijoraţi de propriii copii sau de nepoţi cu sindrom Down, obţin speranţă din povestea lui Maryanne şi a lui Tommy.”

MaryanneandTommy / Facebook

„Relaţia lor este cu totul specială deoarece este pură – ei nu înţeleg sentimentul de ură”, a mai adăugat ea. „Sper ca şi copiii lor să se poată îndrăgosti şi să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

MaryanneandTommy / Facebook

Când te uiţi la fotografiile de la nuntă, precum şi la cele din prezent, nu este greu să vezi dragostea şi fericirea pe care le împărtăşesc cei doi.

MaryanneandTommy / Facebook

Vizionaţi videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii despre povestea lor de dragoste:

Povestea lui Tommy şi a lui Maryanne demonstrează cu adevărat că dragostea poate depăşi orice obstacol.

Unii s-au îndoit de dragostea şi căsnicia lor doar pentru că au sindromul Down, dar longevitatea iubirii lor dovedeşte că gurile rele s-au înşelat amarnic.

Distribuiţi această poveste de dragoste incredibilă cu toţi prietenii de pe Facebook dacă şi pe voi v-a impresionat iubirea lor adevărată.