LiveBiz
Câinele vârstnic este atât de fericit să vadă că familia lui şi-a amintit de ziua lui de naştere

Câinele vârstnic este atât de fericit să vadă că familia lui şi-a amintit de ziua lui de naştere

LiveBiz » Animale » Câinele vârstnic este atât de fericit să vadă că familia lui şi-a amintit de ziua lui de naştere

Protagonistul acestei poveşti, un câine pe nume Bailey, a participat la multe zile de naştere de-a lungul vieţii sale fericite. Dar trecerea timpului nu a reuşit să diminueze bucuria pe care familia lui o simte că îl are în preajmă.

De fapt, tocmai acest lucru a făcut ca dragostea lor să devină din ce în ce mai puternică.

Săptămâna trecută, Bailey a împlinit 13 ani. Dar cu toate că acest eveniment ar fi putut trece fără prea multă zarvă, familia adorabilului patruped a simţit pe bună dreptate că ziua de naştere a lui Bailey merită sărbătorită.

Pentru a marca frumosul eveniment, familia s-a reunit pentru a-i pregăti lui Bailey o petrecere surpriză – spre bucuria şi încântarea căţeluşului.

Nicio petrecere aniversară nu ar fi completă, desigur, fără melodia potrivită, cântată în cor, sărbătoritului.

Şi după cum veţi vedea, Bailey nici că putea fi mai fericit:

 

Posted by Katie D’Souza on Wednesday, February 5, 2020

Lui Bailey cu siguranţă i-au plăcut tortul şi jucăriile pe care le-a primit în acea zi, dar să fie înconjurat de oamenii care îl iubesc atât de mult a fost, fără îndoială, cel mai mare cadou dintre toate.

Pentru familia lui Bailey, gestul minunat din acea zi a fost doar o modalitate de a-i returna o porţie suplimentară din fericirea pe care el le-o oferă de când se ştie. Căţelul merită tot ceea ce este mai bun.

„La mulţi ani, băiatului nostru BAILEY, cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ani!” a scris familia lui. „Ne aduce atât de multă bucurie şi îl iubim foarte mult!”

Ţi-a plăcut acest articol?