LiveBiz
O mamă singură se deghizează în bărbat, astfel încât fiul ei să nu fie singur la petrecerea de la grădiniţă

O mamă singură se deghizează în bărbat, astfel încât fiul ei să nu fie singur la petrecerea de la grădiniţă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O mamă singură se deghizează în bărbat, astfel încât fiul ei să nu fie singur la petrecerea de la grădiniţă

Să fii mamă singură nu este deloc o sarcină uşoară, pentru că trebuie să suplineşti atât rolul de mamă, cât şi de tată în acelaşi timp.

Însă această femeie a reuşit chiar să-şi depăşească cu mult îndatoririle, atunci când s-a deghizat în tată, pentru a participa la o petrecere intitulată „Dads and Doughnuts”, organizată de grădiniţa unde învaţă băieţelul său.

Whitney Kittrell din St George, Utah, îşi creşte singură cei doi copii şi a făcut tot posibilul ca băieţelului ei, Lucas, în vârstă de cinci ani, să nu rateze petrecerea la care îşi dorea nespus de mult să meargă.

Facebook / Whitney Kittrell

„Când am rămas singură, cu mai bine de trei ani în urmă, mi-am făcut promisiunea că voi face tot ce îmi stă în putinţă, chiar dacă ar însemna să ies din zona mea de confort, pentru a le oferi copiilor mei o viaţă normală”, a scris Whitney Kittrell pe Facebook.

Facebook / Whitney Kittrell

Drept urmare, atunci când fiul ei a venit acasă cu invitaţia la petrecere, ea nu a stat pe gânduri şi a făcut singurul lucru care i-a venit în minte: s-a îmbrăcat lejer, şi-a desenat o mustaţă falsă şi şi-a însoţit fiul la grădiniţă.

„Am îmbrăcat cele cele mai bărbăteşti haine pe care le aveam, mi-am pictat o barbă şi m-am dus la grădiniţă împreună cu fiul meu. Am fost destul de jenată, dar nu am putut decât să zâmbesc când m-a prezentat prietenilor săi spunând: ‘Aceasta este mama mea… care este totodată şi tatăl meu, aşa că am adus-o la petrecere’”.

Facebook / Whitney Kittrell

Postarea a devenit virală, fiind apreciată de aproape 200.000 de ori şi distribuită de peste 100.000 de persoane.

Ar putea fi mama anului? Cu siguranţă merită toate aprecierile!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?