LiveBiz
Îi oferă soacrei o copie falsă a cheilor de la casă şi îi dezvăluie caracterul intruziv: izbucnesc controverse

Îi oferă soacrei o copie falsă a cheilor de la casă şi îi dezvăluie caracterul intruziv: izbucnesc controverse

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Îi oferă soacrei o copie falsă a cheilor de la casă şi îi dezvăluie caracterul intruziv: izbucnesc controverse

Soacrele, după cum ştim, nu se bucură de o mare popularitate, deoarece sunt aproape întotdeauna descrise ca fiind băgăcioase. Fie că scânteile apar între noră şi soacră sau între ginere şi soacră, esenţa nu se schimbă. Nu întâmplător, atunci când ne căsătorim, spunem celebrul dicton „M-am căsătorit cu tine, nu familia ta!”. – O frază de care mulţi ar trebui să ţină cont pentru a avea o căsnicie cât mai liniştită.

O femeie de 34 de ani a povestit comunităţii Reddit despre modul în care soacra ei a intrat cu forţa în căsnicia ei, cerând o copie a cheilor casei, pentru a fi folosită doar în „caz de urgenţă”. Problema este că soacra nu s-a limitat doar la aceste cazuri izolate pentru a face vizite neanunţate fiului şi soţiei acestuia. Drept urmare, când s-au mutat într-o nouă locaţie, femeia a luat măsuri de precauţie, dându-i soacrei o copie falsă a cheilor de la casă.

imagine: Flickr / Nenad Stojkovic

Totul a început când soacra a venit neanunţată, chiar de două ori, la casa fiului ei şi a soţiei acestuia, găsindu-i într-un moment de intimitate. Femeia nu a suportat caracterul intruziv al soacrei sale, în timp ce soţul ei nu a considerat acest lucru a fi o mare problemă, aşa că, de îndată ce cei doi s-au mutat, i-a înmânat soacrei o copie falsă după cheile casei. Soacra insistase mult să aibă aşa ceva şi să le folosească doar „în caz de urgenţă”, dar nora nu a suportat ideea că mama soţului ei va apărea la ei acasă în cele mai neoportune momente.

În timpul cinei de Crăciun a ieşit la iveală adevărul în problema cheilor false: soacra şi-a acuzat nora că a păcălit-o. „Şi cum ai aflat?” – a întreba femeia; Soacra i-a răspuns că în urmă cu câteva zile a venit în vizită, dar ea şi soţul ei nu erau acasă. În acel moment, femeia nu s-a mai abţinut: „Nu ai promis că le vei folosi doar în ​​caz de urgenţă? În schimb, ai încercat să intri când nu era nimeni acasă şi în plus nu era nicio problemă de rezolvat. Ai încălcat promisiunea pe care ne-ai făcut-o!”

imagine: Pexels / Fotografie exemplificativă

Este de la sine înţeles că cina de Crăciun a fost în mare măsură distrusă de această discuţie care a dezvăluit tuturor acţiunile nepotrivite întreprinse de soacră. Femeia a intrat în bucătărie şi a început să ţipe; nora a mărturisit că nu a văzut niciodată o femeie de peste 60 de ani reacţionând aşa. Soţul femeii era extrem de supărat pe comportamentul soţiei sale, despre care nu ştia nimic: dacă ar fi fost el, nu i-ar fi permis să-i dea mamei sale un set de chei false. Mai mult, bărbatul nu a putut tolera umilinţă suferită de mama sa şi şi-a certat soţia pentru că a provocat o scenă în timpul cinei de Crăciun. Femeia, deşi dezamăgită, nu crede că îi datorează scuze soacrei şi a cerut părerea internetului. Majoritatea utilizatorilor i-au spus că nu trebuie să se simtă vinovată şi că nu datorează nimănui scuze. Voi ce părere aveţi?

Ţi-a plăcut acest articol?