LiveBiz
Are doar 6 ani, dar interpretează o piesă consacrată la ukulele într-un mod care i-ar face pe mulţi artişti invidioşi

Are doar 6 ani, dar interpretează o piesă consacrată la ukulele într-un mod care i-ar face pe mulţi artişti invidioşi

LiveBiz » Muzică » Are doar 6 ani, dar interpretează o piesă consacrată la ukulele într-un mod care i-ar face pe mulţi artişti invidioşi

Claire Ryann poate că are doar 6 ani, dar a fost predestinată cu un talent interpretativ care i-ar face pe mulţi cântăreţi consacraţi să o invidieze.

Încă de la o vârstă fragedă, Claire a început să cânte şi în mod clar iubeşte să atragă toate privirile cu talentul ei incredibil.

Ea nu ezită să le arate oamenilor cât de bine poate să interpreteze o piesă cunoscută la ukulele.

De data aceasta, micuţa artistă a decis să cânte o melodie a legendarului Elvis Presley, Regele Rock ‘n’ Roll-ului.

Fetiţa este o adevărată binecuvântare pentru familia ei şi chiar pentru noi toţi, cei care o ascultăm fermecaţi. Claire trăieşte muzica din plin, iar chipul ei mic spune totul.

Această interpretare a melodiei „Can’t Help Falling In Love” poate fi considerată una dintre cele mai frumoase versiuni, prin faptul că o fetiţă atât de mică reuşeşte să dea viaţă cu o nespusă naturaleţe unei piese destul de dificile pentru vârsta ei.

Cântecul a fost lansat în 1961 şi în ultimele patru decenii a fost interpretat de mulţi artişti celebri.

Vocea ei caldă şi delicată, chipul ei de înger cu ochi mici şi gingaşi, se armonizează perfect cu piesa muzicală de mare sensibilitate pe care adorabila Claire o interpretează.

„A muncit foarte foarte mult pentru a reuşi să cânte această piesă la ukulele”, este mesajul care însoţeşte videoclipul în care micuţa Claire ne încântă cu vocea ei angelică.

Încrederea şi dăruirea lui Claire servesc ca un scut împotriva criticilor şi prejudecăţilor – ceva de care avem cu toţii nevoie.

Interpretarea ei uimitoare a atras peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, iar când o veţi vedea, veţi înţelege şi de ce.

Nimic nu poate fi mai preţios decât o voce de copil care ajunge la coarda sensibilă a inimii!

Claire, cu siguranţă este o stea în devenire, cu un viitor luminos! Vă rugăm să distribuiți dacă sunteţi de acord!

Ţi-a plăcut acest articol?