LiveBiz
A fost abandonată pentru că era „foarte urâtă” – în realitate s-a dovedit a fi un caz grav de neglijenţă şi abuz

A fost abandonată pentru că era „foarte urâtă” – în realitate s-a dovedit a fi un caz grav de neglijenţă şi abuz

LiveBiz » Animale » A fost abandonată pentru că era „foarte urâtă” – în realitate s-a dovedit a fi un caz grav de neglijenţă şi abuz

Nelly este o căţeluşă care a fost abandonată pentru că proprietarul ei a considerat-o „foarte urâtă” şi pentru o vreme nimeni nu a dorit să o adopte…

Până când povestea ei a ajuns pe reţelele de socializare şi micuţa a început să câştige o anumită popularitate. După trei săptămâni, căţeluşa a primit un nou nume (Lily) şi un cămin plin de dragoste şi afecţiune!

Lily a ajuns în noua sa locuinţă, unde beneficiază de o mulţime de spaţiu pentru a alerga şi de parteneri de joacă alături de care să-şi petreacă timpul.

A avut multe de înfruntat încercând să supravieţuiască, dar acum trăieşte viaţa pe care o merită! Chiar a învăţat să facă unele năzbâtii, cum ar fi să alerge după pui şi să şterpelească mâncarea… În plus, căţeluşa adoră să urce în patul proprietarilor unde ştie că are parte de multă relaxare.

La urma urmei, nu era deloc urâtă… ci doar neglijată şi abuzată de un om care nu o iubea cu adevărat. Urmăriţi transformarea sa uimitoare în videoclipul de mai jos:

Susţineţi lupta împotriva neglijenţei şi abuzului asupra animalelor distribuind această minunată poveste cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?