LiveBiz
Mama-căţeluşă se agaţă disperată de puiul ei de teamă să nu fie luat de lângă ea

Mama-căţeluşă se agaţă disperată de puiul ei de teamă să nu fie luat de lângă ea

LiveBiz » Animale » Mama-căţeluşă se agaţă disperată de puiul ei de teamă să nu fie luat de lângă ea

Nu mai este un secret pentru nimeni: cea mai frumoasă şi mai puternică legătură emoţională care se poate stabili între două suflete, fie că vorbim de oameni sau de animale, este între o mamă şi fiinţa căreia i-a dat viaţa.

Dragostea maternă este o legătură hormonală care se manifesta prin priviri şi prin dragoste. Chiar dacă uneori se întâmplă mai repede şi alteori mai lent, odată creată, această legătură durează o viaţă întreagă.

Drept urmare, este greu să te gândeşti la ceva mai tulburător şi mai traumatizant pentru un părinte decât să-i fie smuls copilul din braţe. Acest fapt poate fi văzut într-un videoclip plin de tandreţe în care o căţeluşă îşi îmbrăţişează strâns puiul cu labele din faţă, pentru a împiedica femeia să-l ia în braţe.

Într-un gest disperat de a încerca să-l protejeze pe căţeluş de orice intenţie de separare, căţeluşa se opune ca puiul ei să fie dus în alt loc.

Mama blănoasă nu înţelege intenţia femeii şi tot ceea ce vrea este să îşi protejeze micuţul.

După cum era de aşteptat, nu a durat mult până când imaginile au devenit virale pe toate platformele de socializare. În clip, femeia încearcă să ia căţelul, dar mama nu renunţă niciodată la puiul ei. De fiecare dată când femeia încearcă să ridice câinele, căţeluşa îl trage cu tenacitate la pământ.

Pe lângă faptul că a fost distribuit masiv, mai mulţi oameni au lăsat comentarii la videoclip, nelipsind criticile la adresa femeii, pentru că, din reacţiile ei, era mai mult decât evident că mama-căţeluşă suferea foarte mult cu fiecare încercare a ei de a-i lua puiul.

„Această iubire este cea mai pură şi mai sinceră, nu are alt motiv decât instinctul său matern”, a comentat un utilizator.

În timp ce altul a scris: „Aceasta este o mamă adevărată. Nu este bine pentru tine să o faci să sufere aşa!”

De fapt, atitudinea femeii este oarecum abuzivă în manipularea animalului în acest fel, făcând-o pe căţeluşa să creadă ce e mai rău.

Dar ceea ce este cu adevărat important şi demn de remarcat în această poveste este nivelul de protecţie, afecţiune şi ataşament al căţeluşei faţă de puiul sau, căutând să-l protejeze în orice moment, indiferent de situaţie.

„Este nedrept să te joci cu emoţiile acestei căţeluşe, făcând-o să creadă că îi va lua căţelul de lângă ea”, a scris un utilizator într-un alt comentariu la postare.

Cu siguranţă mai avem multe de învăţat de la animalele noastre de companie. Dacă ne lăsăm gândurile deoparte şi ne adâncim în simţuri, legătura se formează mai repede pentru că putem înţelege mai bine semnalele clare pe care ni le transmit aceste fiinţe minunate în fiecare zi.

Împărtăşiţi această frumoasă poveste despre dragostea maternă a unei căţeluşe pentru puiul ei. Iubeşte, protejează şi nu uita niciodată că pentru o mamă adevărată nu există nimic mai important în viaţă decât bunăstarea copiilor ei.

Ţi-a plăcut acest articol?