LiveBiz
Căţeluşa fuge de acasă pentru a se alătura stăpânei sale la serviciu: credea că a fost abandonată

Căţeluşa fuge de acasă pentru a se alătura stăpânei sale la serviciu: credea că a fost abandonată

LiveBiz » Animale » Căţeluşa fuge de acasă pentru a se alătura stăpânei sale la serviciu: credea că a fost abandonată

De fiecare dată când avem ocazia să descriem câinii, printre sutele de calităţi pe care le putem recunoaşte, există două, în mod special, care sunt inevitabile: loialitatea şi fidelitatea.

Câinii sunt fiinţe capabile să se adapteze la orice situaţie şi, mai presus de toate, pot experimenta cel mai pur sentiment: dragostea, ataşându-se de oamenii care îi iubesc, până la sfârşitul zilelor lor.

Pentru a demonstra toată dragostea pe care o simte faţă de stăpâna sa, Indy, o căţeluşă adorabilă din Connecticut, fără să se gândească de două ori, a făcut un gest care nu a trecut deloc neobservat.

Indy o iubeşte foarte mult pe stăpâna ei, o fată pe nume Liza Thayer. Pentru câteva zile, Liza a trebuit să se meargă într-un alt oraş pentru a sărbători nunta unei prietene dragi şi, cu această ocazie, a lăsat-o pe Indy în grija părinţilor săi. Simţind că nu se va întoarce foarte curând, câinele a crezut ca stăpâna ei a abandonat-o şi, ghidată de instinctele sale, a aşteptat ca părinţii Lizei să o scoată în parc la plimbare pentru a fugi.

În realitate, Indy nu a plecat fără motiv, dimpotrivă: scopul ei a fost să meargă la locul de muncă al Lizei, „Casa de Bătrâni Deep River”. Din fericire, câinele şi-a amintit foarte bine unde era amplasată clădirea şi asta pentru că, din când în când, Liza o mai ia la lucru cu ea pentru a înveseli persoanele în vârstă şi cu dizabilităţi de care are grijă. Indy a alergat 3 kilometri şi, după 15 minute, a fost văzută de camerele de securitate situate pe drumul de lângă Casa de Bătrâni. Evident, conform raţionamentului căţeluşei, Liza nu putea fi altundeva decât la locul de muncă, deoarece nu era acasă.

La aproximativ două ore după evadare, proprietarul Casei de Bătrâni a luat cunoştinţă de prezenţa lui Indy şi, după ce a recunoscut-o, i-a chemat imediat pe părinţii Lizei. Între timp, căţeluşa fusese întâmpinată de rezidenţii căminului de bătrâni care, ca de obicei, i-au apreciat foarte mult compania şi i-au oferit multe delicatese. După ce a primit confirmarea de la părinţii Lizei, Indy a fost escortată acasă.

Desigur, fata a fost imediat sesizată de incident şi s-a simţit extrem de recunoscătoare pentru modul în care s-a rezolvat problema: „Mulţumesc tuturor pentru că au reacţionat prompt şi Indy este acum acasă. Suntem foarte norocoşi că avem atât de mulţi oameni care au grijă de noi”.

Cu siguranţă nu a fost un moment uşor pentru Liza să afle că prietena ei cu patru picioare a crezut că a fost abandonată şi probabil că se simţea şi vinovată că Indy, în disperarea ei, a fugit atâta distanţă de una singură, cu riscul de a se pierde sau de a fi accidentată de vreo maşină.

Din fericire, totul este bine când se termină bine şi, acum, Indy s-a întors în locul ei preferat: în braţele iubitei sale stăpâne.

Ţi-a plăcut acest articol?