LiveBiz
Tânăra a decis să vândă prăjituri pe stradă pentru a plăti şedinţele de chimioterapie ale câinelui său

Tânăra a decis să vândă prăjituri pe stradă pentru a plăti şedinţele de chimioterapie ale câinelui său

LiveBiz » Animale » Tânăra a decis să vândă prăjituri pe stradă pentru a plăti şedinţele de chimioterapie ale câinelui său

Yoselín Martínez Macía este o tânără din Mexic care a decis să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-l salva pe Max, câinele ei grav bolnav. Animalul are nevoie de chimioterapie şi, întrucât nu avea bani pentru a plăti tratamentul, proprietara s-a gândit să vină cu un plan: acela de a prepara prăjituri delicioase pe care apoi să le vândă trecătorilor de pe stradă.

Iniţiativa ei s-a dovedit a fi un succes şi există deja o veste bună. Max a început tratamentul şi aşteaptă rezultatele biopsiei.

Cu toate acestea, procesul nu a fost unul uşor. Câinele husky a fost abandonat de proprietarul anterior şi are mai multe malformaţii în corp, aşa că avea mare nevoie de tratament, relatează publicaţia El Imparcial.

Într-o postare publicată pe 23 ianuarie, Yoselín a dezvăluit ziarului că a preparat aproximativ 200 de brioşe pentru a-l ajuta pe Max. Apoi s-au dus la Plaza Zaragoza ca să le vândă.

Pe Facebook, tânăra de 24 de ani postează actualizări privind starea de sănătate a celui mai bun prieten al ei. Într-una dintre acestea, Yoselín spune că „Max este ceva mai bine şi starea de rău este deja sub control. Este foarte încântat, poate pentru că simte toată dragostea care i se transmite”.

Lo más hermoso que verán hoy 🥰
Max se encuentra mejor de salud ya se está controlado el vomito y sus malestares,
Le está…

Posted by Yoselin Macias on Wednesday, January 29, 2020

Distribuiţi această poveste impresionantă în onoarea tinerei care este în stare de orice pentru a salva viaţa celui mai bun prieten al său.

Ţi-a plăcut acest articol?