LiveBiz
Bărbatul adoptă doi Pitbulli dintr-un adăpost, iar ei îl răsplătesc salvându-i viaţa în timpul unui jaf

Bărbatul adoptă doi Pitbulli dintr-un adăpost, iar ei îl răsplătesc salvându-i viaţa în timpul unui jaf

LiveBiz » Animale » Bărbatul adoptă doi Pitbulli dintr-un adăpost, iar ei îl răsplătesc salvându-i viaţa în timpul unui jaf

Acele persoane care au avut o experienţă adoptând un câine din adăpost, susţin sus şi tare că au salvat bietele animale din condiţii îngrozitoare, dar până la urma patrupezii sunt cei care salvează fiinţele umane, aducând atât de multă dragoste în viaţa lor. La fel ca Robert McGowan, un profesor care a adoptat două femele Pitbull dintr-un adăpost, şi care fost recompensat pe măsură atunci când aceleaşi căţeluşe i-au salvat viaţa în timpul unui jaf. Un gest extraordinar care a marcat începutul unei prietenii profunde.

imagine: Robert Mcgowan

Robert McGowan a salvat două căţeluşe (Ladybug şi Ellabelle) dintr-un adăpost, exact când speranţa de a mai fi adoptate aproape că le dispăruse. Dar bunul profesor a sosit la timp şi, în cele din urmă, s-au putut bucura în sfârşit de un cămin iubitor şi de multă afecţiune.

imagine: Robert Mcgowan

Robert era foarte bucuros ştiind că adoptase două biete animale, dar nicio clipă nu şi-a imaginat că cele două prietene cu patru picioare îi vor salva tocmai lui în curând viaţa, în adevăratul sens al cuvântului!

Într-o zi, Robert era în garajul său, când doi bărbaţi au început să-l îmbrâncească, intimidându-l să le dea cheia maşinii parcate în garaj. Ameţit din cauza loviturilor, Robert le-a spus să caute cheia în casă.

imagine: Robert Mcgowan

Infractorii au intrat în casă unde, pe lângă chei, le-au găsit şi pe cele două căţeluşe pregătite să-şi apere teritoriul. Comportamentul lor i-a speriat pe hoţi, care au fugit mâncând pământul, renunţând la furtul maşinii.

imagine: Robert Mcgowan

Din fericire, Robert a suferit doar câteva vânătăi şi o sperietură zdravănă; chiar şi astăzi evită să-şi amintească de această experienţă neplacută. Însă în urma acestui incident, el nu a mai avut nicio îndoială: cele două femele Pitbull au făcut ceva foarte important pentru el şi nu invers! Este drept că el le-a adoptat din adăpost, dar căţeluşele au fost cele care i-au salvat în cele din urmă pielea!

Ţi-a plăcut acest articol?