LiveBiz
Toţi l-au ignorat pe bărbatul fără adăpost care plângea la fast-food, până când o femeie a publicat online o fotografie cu el

Toţi l-au ignorat pe bărbatul fără adăpost care plângea la fast-food, până când o femeie a publicat online o fotografie cu el

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Toţi l-au ignorat pe bărbatul fără adăpost care plângea la fast-food, până când o femeie a publicat online o fotografie cu el

Katy Hurst se afla la un restaurant fast-food din Independence, Missouri, când a fost martora unei scene pe care pur şi simplu nu a putut să o ignore.

Un bărbat stătea în interiorul restaurantului având lacrimi în ochi.
„M-am retras într-o parte pentru a aştepta comanda, iar el era acolo şi a izbucnit în plâns”, a declarat Hurst pentru KMBC.

Hurst spune că în cele din urmă a aflat că bărbatul se numeşte Pops şi că are 57 de ani.

„Am observat că plângea, că era devastat şi nu ştiam cine este această persoană”, a declarat Hurst pentru FOX 43. „Îl mai văzusem prin cartier. Obişnuia să meargă pe o bicicletă cu un cărucior.”

KMBC

Pops, care acuza dureri severe, a declarat pentru KMBC că se ruga ca un înger sau chiar Dumnezeu să-l ajute „să-l ducă acasă”.

„I-am zis că am un un loc liber la masa mea, că mi-e foame şi că sunt gata să mănânc… Dacă este loc şi pentru mine, aş vrea să merg acasă”, a spus el.

Dar Hurst i-a replicat că nu va pleca nicăieri şi că viaţa lui nu se va sfârşi în acea zi.

„Eram singur, eram trist, am avut parte numai de probleme, una după alta”, a declarat el pentru FOX 43.

YouCaring

Hurst l-a invitat pe Pops să vină la locuinţa ei în acea zi şi astfel a aflat că bărbatul fusese bătut şi jefuit în repetate rânduri şi că avea mai multe leziuni şi oase rupte. Auzind aceste lucruri, tânăra l-a dus imediat la spital.

„Mi-a spus că are clavicula şi câteva coaste rupte în urma bătăilor”, a declarat Hurst postului de televiziune FOX 43. „Avea nevoie de cineva care să se implice şi să-l ajute. Asta am făcut eu.”

Hurst a apelat la Facebook pentru a-i ruga pe membrii comunităţii să doneze bani, îmbrăcăminte şi alte obiecte pentru ca Pops să se pună din nou pe picioare

„Pops are nevoie de ajutorul nostru pentru a demonstra că această lume este încă plină de oameni buni!”, este mesajul care stă scris pe pagina YouCaring deschisă special pentru Pops.

Până acum, au fost donaţi peste 5.700 de dolari care îi vor acoperi o parte din costurile medicale. Pops a vizitat un frizer, s-a putut bucura de o baie fierbinte şi de hrana atât de necesară.

YouCaring

„Mi-a vorbit foarte frumos şi s-a comportat ca un gentleman”, a spus Pamela Denson, stilista care s-a ocupat de noua lui tunsoare. „Îmi tot spunea că tot ce a făcut a fost să se roage. Singurul mod în care ştie să ceară ajutor este să se roage.”

Hurst speră să strângă suficienţi bani pentru a-i găsi lui Pops o locuinţă pentru ca acesta să poată începe o nouă viaţă.

„Trebuie să ne ajutăm unii pe alţii şi dacă ne sprijinim reciproc, ne vom face tuturor vieţile mai frumoase”, a mai spus Hurst.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?