LiveBiz
Ofiţerii curajoşi înfruntă frigul şi apa îngheţată pentru a salva câinele captiv

Ofiţerii curajoşi înfruntă frigul şi apa îngheţată pentru a salva câinele captiv

LiveBiz » Animale » Ofiţerii curajoşi înfruntă frigul şi apa îngheţată pentru a salva câinele captiv

Este întotdeauna motiv de inspiraţie să vezi că oamenii fac tot posibilul să ajute animalele, chiar dacă asta înseamnă să-şi pună vieţile în pericol. Am văzut multe poveşti cu oameni care cu orice preţ înfruntă condiţii meteo dificile, totul pentru a salva un biet animal aflat la ananghie.

La fel s-a întâmplat şi într-un caz recent, când doi poliţişti s-au avântat cu mult curaj în apele îngheţate ale unui lac de acumulare pentru a salva un câine care se zbătea între viaţă şi moarte.

Potrivit Reuters, incidentul a avut loc în Aragon, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Doi ofiţeri de poliţie au înfruntat apele îngheţate, făcând faţă temperaturilor extrem de scăzute de afară pentru a salva un biet patruped.

Nu a fost o sarcină uşoară: lacul de acumulare era vizibil îngheţat, iar ofiţerii în bustul gol au înotat printre bucăţile de gheaţă pentru a ajunge la animalul neajutorat. Zona se confruntase cu un front rece, fiind lovită de ninsori abundente şi vânturi puternice.

Cu toate acestea, videoclipul ne dezvăluie faptul că ofiţerii au ajuns cu succes la câine, aparent făcând faţă cu brio temperaturilor extrem de scăzute.

După ce recuperează câinele, cei doi reuşesc să îl ducă înapoi la mal.

Potrivit NewsOn6 , poliţiştii au declarat că patrupedul stătea în apele reci ca gheaţa de „ceva timp” înainte de a fi solicitaţi să intervină în acea dimineaţă.

Nu este clar dacă câinele era vagabond sau dacă era animalul de companie al cuiva şi unde a fost transferat după aceea.

Dar câinele este acum în afara oricărui pericol mulţumită ofiţerilor care au înfruntat frigul pentru a-i salva viaţa.

Vă invităm să urmăriţi mai jos întreaga scenă a salvării câinelui:

Ne putem doar imagina cât de rece era apa în care au intrat cei doi ofiţeri pentru a salva câinele! Aceşti oameni merită toate aprecierile pentru gestul lor.

Împărtăşiţi această salvare cu toţi cei care iubesc animalele!

Ţi-a plăcut acest articol?