LiveBiz
Câinele abandonat îşi plânge soarta printre gratiile porţii sperând că cineva îl va ajuta

Câinele abandonat îşi plânge soarta printre gratiile porţii sperând că cineva îl va ajuta

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat îşi plânge soarta printre gratiile porţii sperând că cineva îl va ajuta

Un câine ce fusese abandonat într-un parc în urmă cu câţiva ani a ajuns să se refugieze în curtea cuiva. Becca şi Jerry, un cuplu care locuieşte în imediata vecinătate, a observat starea în care se afla bietul câine şi a decis să apeleze organizaţia Hope For Paws întrebându-i dacă îl pot ajuta.

Miloşi din fire, cei doi tineri se preocupau de hrănirea câinelui de 3 săptămâni, dar acest biet patruped avea nevoie de mult mai multe decât de hrană şi apă.

Câinele privea prin gratiile porţii în fiecare zi, plângându-şi soarta în timp ce aştepta ca cineva să-l ajute. Când au sosit salvatorii, a înţeles că acei oameni se află acolo pentru a-l ajuta şi şi-a dat seama că viaţa lui se va schimba pentru totdeauana.

Salvatorii au decis să-l numească Gossamer, iar din acel moment câinele avea să înceapă o nouă etapă a vieţii.

Le-a „spus” mulţumesc şi la revedere lui Becca şi Jerry şi apoi a fost transportat la clinica veterinară, unde i s-a tuns blana murdară şi încurcată. Apoi a beneficiat de o baie binemeritată, la final arătând ca un câine complet nou.

Acum, că Gossamer este curat şi sănătos, el îşi caută o familie iubitoare în sânul căreia să se bucure de noua sa viaţă.

Chiar dacă este mult mai bine acum, un cămin permanent l-ar face şi mai fericit!

Urmăriţi mai jos videoclipul salvării sale:

Distribuiţi acest articol cu familia şi prietenii.