LiveBiz
Datorită dragostei şi răbdării, câinele găsit acoperit de căpuşe se transformă într-un patruped sănătos şi fericit

Datorită dragostei şi răbdării, câinele găsit acoperit de căpuşe se transformă într-un patruped sănătos şi fericit

LiveBiz » Animale » Datorită dragostei şi răbdării, câinele găsit acoperit de căpuşe se transformă într-un patruped sănătos şi fericit

Faceţi cunoştinţă cu Pushok, un căţeluş dulce şi jucăuş care acum se bucură de cea mai bună viaţă pe care şi-o putea dori. Privind la faţa lui adorabilă, nimeni nu şi-ar putea imagina că până nu demult era un biet animal abandonat care locuia în mormanele de gunoi din vecinătatea unei clădiri. Viaţa lui a fost atât de grea, încât aproape că a renunţat la speranţă lăsând totul în voia sorţii. Dar, din fericire, echipa de salvare „Love Furry Friends” a sosit exact la timp pentru a salva micul suflet şi a-i oferi o viaţă nouă.

Când „Love Furry Friends” au primit un telefon care anunţa situaţia disperată a lui Pushok, voluntarii s-au grăbit imediat să-l salveze. Trăind în condiţii foarte proaste, corpul lui era acoperit de căpuşe şi purici. În ciuda faptului că era hrănit de vecini, era foarte speriat şi refuza să aibă încredere în oameni. Aşa că, atunci când salvatorii s-au apropiat de el, a fugit într-o ascunzătoare.

O tânără din grupul de salvare a rugat nişte oameni să o ajute să scoată puiul din acel loc greu accesibil şi, din fericire, un bărbat amabil a acceptat. Au fost nevoiţi să îndepărteze materiale şi resturi de la construcţii cu mare atenţie pentru a nu răni puiul. Căţeluşul nu ştia că aceşti oameni vor să-l ajute, aşa că a lătrat pentru a se proteja. După un timp, acţiunea de recuperare a căţelului s-a încheiat cu succes şi a fost dus la veterinar pentru un control amănunţit.

Bietul căţel era plin de căpuşe, aşa că medicii au fost nevoiţi să le îndepărteze cu multă răbdare. Apoi s-a bucurat de o baie binemeritată. Din cauza problemei sale de sănătate, a fost nevoit să rămână la clinică pentru a primi tratament şi îngrijiri medicale. Datorită ajutorului medicilor, Pushok şi-a revenit complet. Salvatoarea a venit să-l ia acasă şi a început să-l înveţe abilităţi sociale.

La început, Pushok nu a avut încredere în salvatoarea sa, dar dragostea şi răbdarea femeii i-au schimbat complet părerea. Bucurându-se de grija şi bunătatea salvatoarei, căţelul a devenit curând un câine vesel şi jucăuş. Mama lui adoptivă l-a ajutat să-şi găsească, aşa cum merită, o casă pentru totdeauna. Nu numai că are o mamă grozavă, ci şi noi prieteni blănoşi care adoră să se joace cu el.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a afla cum dragostea şi răbdarea aduc un miracol în viaţa acestui căţeluş dulce!

Sincere mulţumiri tuturor celor implicaţi în recuperarea lui Pushok şi salvatoarei care l-a ajutat să-şi găsească o casă pentru totdeauna!

Ţi-a plăcut acest articol?