LiveBiz
Angajaţii îi interzic accesul cu câinele în oficiul poștal: stăpâna îl acoperă cu haina ei pentru a-l proteja de frig

Angajaţii îi interzic accesul cu câinele în oficiul poștal: stăpâna îl acoperă cu haina ei pentru a-l proteja de frig

LiveBiz » Animale » Angajaţii îi interzic accesul cu câinele în oficiul poștal: stăpâna îl acoperă cu haina ei pentru a-l proteja de frig

Se întâmplă uneori să fim martorii unor scene pe cât de impresionante, pe atât de pline de semnificaţie. Când ne aşteptăm cel mai puţin, lumea din jurul nostru ne poate surprinde, din fericire nu întotdeauna în sens negativ. Şi deseori se întâmplă ca cele mai mici şi neînsemnate lucruri să fie acelea care ne ating cel mai mult, încălzindu-ne inimile şi făcându-ne zilele mai frumoase.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul Kristinei Hollie, o americană care în timp ce se afla în orasul Cambridge, Massachusetts, a asistat la o scenă emoţionantă cu un coleg, care ne aminteşte încă o dată despre cât de mare poate fi iubirea pentru un animal.

Anunţ
Imagine: Kristina Hollie – Dogspotting / Facebook

În timp ce aştepta autobuzul în Piaţa Harvard, nu a putut să nu observe scena ce se desfăşura chiar în faţa oficiului poştal de alături. O femeie făcea cumpărături cu un căţeluş adorabil lângă ea. Dar când a încercat să intre în oficiul poştal, angajaţii i-au interzis accesul însoţită de prietenul ei cu patru picioare.

Aşadar, după ce l-a legat de un copac din apropiere, a observat că bietul animal tremura din cauza vântului rece. Aşadar, fără ezitare, a decis că nu îl poate lăsa aşa: şi-a scos geaca şi a înfăşurat literalmente câinele în ea. Pentru a-l împiedica să o îndepărteze, femeia a ridicat fermoarul jachetei, formând un „adăpost” cald pentru prietenul ei cu patru picioare.

Imagine: Kristina Hollie – Dogspotting / Facebook

Văzând toate acestea, Kristina a felicitat-o ​​pe femeie, care i-a mulţumit şi a făcut-o să-şi dea seama cât de important era confortul câinelui pentru ea. Scena a atras atât de mult atenţia trecătorilor, încât fotografiile micuţului câine care stătea pe trotuar îmbrăcat cu geaca verde a stăpânei sale au devenit rapid virale.

Imagine: Kristina Hollie / Facebook

Fără îndoială: ceea ce s-a petrecut sub privirile mirate ale trecătorilor este dovada clară că prietenia dintre o fiinţă umană şi un câine este o relaţie deosebită, bazată pe dragoste reciprocă, încredere şi respect, răbdare şi blândeţe.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate