LiveBiz
Bunicul şi câinele ajung la bătrâneţe împreună şi îşi continuă plimbările zilnice într-o filmare cel puţin emoţionantă

Bunicul şi câinele ajung la bătrâneţe împreună şi îşi continuă plimbările zilnice într-o filmare cel puţin emoţionantă

LiveBiz » Animale » Bunicul şi câinele ajung la bătrâneţe împreună şi îşi continuă plimbările zilnice într-o filmare cel puţin emoţionantă

Un videoclip simplu, dar emoţionant, distribuit pe YouTube, care ne înfăţişează un bunic şi un căţeluş în vârstă mergând împreună într-o piaţă, a devenit viral de curând în întreaga lume.

În imagini, cei doi buni prieteni merg încet de-a lungul trotuarului, fără grabă, de parcă s-ar lupta cu bătrâneţea care i-a cuprins pe amândoi: bărbatul are optzeci de ani şi câinele 15 ani.

Scena a fost surprinsă de Pablo Manuel Canaviri Llanos, care a considerat că filmarea este atât de emoţionantă, încât a decis să o distribuie online.

„Sunt sigur că cei doi, după ce vor muri, se vor întâlni din nou”, a scris utilizatorul de internet şi autorul videoclipului.

Legătura impresionantă dintre stăpân şi câine demonstrează încă o dată nivelul de loialitate care poate fi dezvoltat între un om şi un animal, dar mai ales faptul că nu există scuze pentru a trata cu dispreţ, a abandona sau a nu iubi aceste minunate creaturi.

„De aceea se spune că cel mai bun prieten al omului este câinele. Şi există suficiente motive pentru a demonstra acest lucru”, a mai adăugat Manuel.

După cum ştim, motivele acestei relaţii strânse între câini şi oameni se bazează pe capacitatea de înţelegere şi empatie dintre cele două specii. Nu este deloc surprinzător că se vorbeşte din ce în ce mai des despre faptul că patrupezii ajung să arate de multe ori ca cei care au grijă de ei.

Atât comportamentul de turmă, cât şi socializarea sunt comune ambelor specii. Indiferent de vârstă, nu ne place să fim singuri, avem întotdeauna nevoie de un grup de care să aparţinem.

Câinii le rămân loiali celor care le arată dragoste şi grijă pe tot parcursul vieţii. Şi în aceeaşi măsură, ei returnează cu dragoste fiecare castron de mâncare, fiecare baie, fiecare mângâiere şi fiecare detaliu care i-a făcut să se simtă iubiţi şi în apreciaţi.

Vă invităm să vedeţi videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?