LiveBiz
Şi-a lăsat barba să crească la recomandarea stilistului, dar nu avea nicio idee că asta îi va schimba complet viaţa

Şi-a lăsat barba să crească la recomandarea stilistului, dar nu avea nicio idee că asta îi va schimba complet viaţa

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Şi-a lăsat barba să crească la recomandarea stilistului, dar nu avea nicio idee că asta îi va schimba complet viaţa

Uneori, o banală barbă poate schimba complet viaţa unui om. Acest tânăr trăia o viaţă plină de succes financiar, dar sănătatea lui era şubredă.

Când stilistul său i-a sugerat să îşi lase barba să crească, el a decis că venise vremea unei transformări complete. Pe măsură ce aspectul său s-a schimbat, viaţa lui a luat o turnură neaşteptată.

Wales Online

Gwilym Pugh şi-a înfiinţat propria companie de asigurări care funcţiona din camera de zi a locuinţei sale, iar succesul nu a întârziat să apară. Din păcate, această slujbă necesita ca el să-şi petreacă toată ziua stând la un birou – ceva devastator pentru sănătatea lui Gwilym. Pe măsură ce profiturile companiei sale au crescut, la fel s-a întâmplat şi cu greutatea sa. Ajunsese la 127 kg înainte de a-şi da seama că trebuie să ia măsuri în acest sens.

Gwilum Pugh / Instagram

„La acea vreme eram supraponderal”, a declarat Gwilym pentru Good Morning Britain, „lucrând 12 ore pe zi, ajunsesem să sufăr de dureri de spate peste care nu puteam trece. Afacerea mergea bine, dar am decis că trebuie să-mi pun ordine în viaţă şi să fiu din nou sănătos.”

Gwilum Pugh / Instagram

El şi prietenii săi au format o trupă de muzică folk, aşa că frizerul său s-a gândit să-i ofere un sfat.

Adam Fussell

I-a spus să-şi lase barba să crească şi că noul aspect îi va ajuta să se integreze mai bine în stilul muzical pe care trupa dorea să îl promoveze.

Adam Fussell

Acest lucru s-a dovedit a fi un punct de cotitură major în viaţa lui Gwilym.

Gwilum Pugh / Instagram

El și-a schimbat stilul alimentar şi completat de noul său look se îndrepta spre cel mai fericit și mai sănătos moment al vieţii lui.

Gwilum Pugh / Instagram

„A fost cel mai bun lucru pentru sănătatea mea în momentul în care am încetat să mai stau pe scaun între 9 şi 10 ore pe zi”, a spus el.

Exposure London

Gwilym a pierdut 40 de kilograme în 5 ani, iar uşile au început să i se deschidă.

Exposure London

Tânărul şi-a făcut un cont pe Instagram şi în cele din urmă a fost descoperit de creatorul de modă galez Nathan Palmer.

Gwilum Pugh / Instagram

Din acel moment, cariera lui Gwilym a urmat o cale ascendentă într-o direcţie la care nu se gândise niciodată. El a semnat un contract cu agenţia londoneză AMCK Models.

Gwilum Pugh / Instagram

„O imagine valorează cât o mie de cuvinte… Şi totul a pornit de pe când avea 22 de ani, era supraponderal, cu dureri de spate şi nefericit, abia mai părăsindu-şi locuinţa…”

Gwilum Pugh / Instagram

„Sunt mai fericit şi mai sănătos decât aş fi crezut vreodată că va fi posibil şi fac lucruri despre care nici măcar nu mi-a trecut prin minte să visez”.

House 99

Gwilym este acum un ambasador al noului brand de produse pentru îngrijire masculină ce aparţine lui David Beckham.

Gwilum Pugh / Instagram

Modelul este încântat de noua sa carieră, dar nu face niciodată un caz din asta.

Gwilum Pugh / Instagram

„Cred că am avut noroc că am intrat în această profesie la vârsta pe care o aveam”, spune el.

Gwilum Pugh / Instagram

„Încerc să nu-mi acapareze tot timpul, iar prietena mea mă ajută foarte mult în acest sens.”

Gwilum Pugh / Instagram

„După ce am activat în domeniul asigurărilor ani de zile, oportunitatea de a lucra cu oameni creativi şi de a călători în întreaga lume este fantastică.”

Gwilum Pugh / Instagram

Gwilym este încântat să aibă astfel de experienţe minunate, continuând să-şi vadă cât mai mult de viaţa sănătoasă pe care o are acum.

Edo Brugué

„Tratamentul regulat pentru durerile de coloană şi antrenamentele HIIT (antrenamente pe intervale de intensitate) sunt cele care mă ţin în formă”, explică modelul.

Gwilum Pugh / Instagram

E greu de crezut că totul a început de la un simplu şi banal sfat de a-şi lăsa barba să crească. Acum, Gwilym arată mai bine ca niciodată şi are de parcurs un drum lung încununat de succes.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?