LiveBiz
Doi câini identici, complet străini, aleargă unul spre celălalt – Apoi stăpânii fac o descoperire neaşteptată

Doi câini identici, complet străini, aleargă unul spre celălalt – Apoi stăpânii fac o descoperire neaşteptată

LiveBiz » Animale » Doi câini identici, complet străini, aleargă unul spre celălalt – Apoi stăpânii fac o descoperire neaşteptată

Deseori, amintirile animalelor sunt mult mai bune decât ale noastre. Există multe cazuri cu fraţi care au stat despărţiţi mult timp şi care se regăsesc din întâmplare. Totuşi, dacă am fi fost separaţi de un frate la naştere, ar fi foarte greu să-l găsim într-o mulţime de oameni, mulţi ani mai târziu.

De curând, o femeie a fost martora unui moment impresionant care demonstrează puterea uimitoare a memoriei unui câine şi a filmat întreaga interacţiune.

„Mă aflam la standul meu din Pike Place Market şi două cupluri, care nu se cunoşteau, se plimbau având alături câini identici”, a scris femeia.

„Dintr-o dată, câinii au alergat unul spre celălalt şi s-au bucurat minute în şir. M-am apropiat să văd, pentru că era ceva atât de frumos. Când proprietarii au început să vorbească între ei, aceştia şi-au dat seama că adoptaseră câinii în condiţii similare!”

„Cuplurile au descoperit că cei doi erau fraţi ce proveneau de la aceeaşi mamă”, a scris Pam Corwin. „Câinii s-au recunoscut reciproc!” Au chiar semne din naştere care confirmă acest lucru. Cele două cupluri au făcut schimb de numere de telefon, iar de acum înainte cei doi câini se pot întâlni mai des.

Este minunat să vezi că aceşti doi câini se joacă împreună după ce au fost separaţi atât de mult timp. Fiecare frate se va putea bucura de compania celuilalt ori de câte ori stăpânii lor vor putea.

Împărtăşiţi această reuniune minunată cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?