LiveBiz
Stăpânul a abandonat-o pentru că era prea „afectuoasă”: acum această căţeluşă a reuşit să găsească o nouă familie

Stăpânul a abandonat-o pentru că era prea „afectuoasă”: acum această căţeluşă a reuşit să găsească o nouă familie

LiveBiz » Animale » Stăpânul a abandonat-o pentru că era prea „afectuoasă”: acum această căţeluşă a reuşit să găsească o nouă familie

În general, când cineva decide să lase un animal să intre în viaţa sa, acest lucru se datorează faptului că simte o mare bucurie în a-l îngriji şi a-i oferi acea iubire necondiţionată ce caracterizează o astfel de relaţie. Luaţi, de exemplu, sentimentele unui câine: acesta vă va răsplăti cu dragoste şi loialitate în fiecare zi din viaţa voastră. Este exact ceea ce mulţi oameni caută la un animal de companie. Şi totuşi, un anume bărbat a decis că toată această afecţiune era mult prea mare pentru el: după ce a adoptat o căţeluşă adorabilă pe nume Jubilee, a abandonat-o la scurt timp, pentru că s-a săturat să o aibă mereu în preajmă.

Imagine: Facebook / Jubilee The Rescue Dog

Bărbatul s-a deplasat la cel mai apropiat adăpost şi a predat câinele explicând că problema nu ar fi agresivitatea animalului… ci dimpotrivă, îl deranja faptul că nu era lăsat în pace niciun minut ! De fapt, stăpânul lui Jubilee avusese şi alte probleme cu această căţeluşă: într-un an, animalul a ros din canapea, plinte, perne şi multe altele. Stăpânul său nu-i acordase prea mult timp pentru a o dresa pe Jubilee şi o asemenea neglijare ajunsese să îl coste scump.

Imagini: Facebook / Jubilee The Rescue Dog

Adăpostul a împărtăşit imediat povestea tristă a lui Jubilee pe reţelele de socializare, atrăgând atenţia a milioane de utilizatori de internet. În scurt timp, cererile de adopţie s-au înmulţit. În cele din urmă, după o analiză atentă, voluntarii adăpostului au găsit „mama” perfectă pentru Jubilee, pe numele ei Samantha Fewox.

Imagine: Facebook / Jubilee The Rescue Dog

Deşi fusese abandonată, Jubilee nu pierduse nicio fărâmă din toată dragostea pe care o avea de oferit. Când a ajuns în noua ei familie, s-a dus imediat să-l salute pe fiul Samanthei.

Imagine: Facebook / Jubilee The Rescue Dog

În timp ce mulţi ar putea da vina pe fostul stăpân pentru gestul său lipsit de inimă, Samantha i-a mulţumit, deoarece fără această alegere extremă, ea nu ar fi putut niciodată să o adopte pe Jubilee.

De asemenea, chiar dacă poate părea decizia unui om crud, nu este uşor să ai grijă de un câine care suferă de anxietate de separare.

Imagine: Facebook / Jubilee The Rescue Dog

Ceea ce o ajută pe Jubilee să fie mai puţin anxioasă atunci când actualii săi stăpâni nu sunt acasă este faptul că are mereu alături doi tovarăşi de joacă cu patru picioare.

Acest câine adorabil nici că ar fi putut să-şi găsească o familie mai potrivită!

Ţi-a plăcut acest articol?