LiveBiz
Ochii câinelui se umplu de lacrimi când primeşte mâncare şi îşi dă seama că va fi salvat

Ochii câinelui se umplu de lacrimi când primeşte mâncare şi îşi dă seama că va fi salvat

LiveBiz » Animale » Ochii câinelui se umplu de lacrimi când primeşte mâncare şi îşi dă seama că va fi salvat

Un câine pe nume Louie a fost găsit într-o stare deplorabilă pe marginea unui drum în pustietate. A fost abandonat acolo de proprietar şi era în mod clar incapabil să se descurce singur. Avea piciorul rănit după ce călcase în capcana unui vânător. În plus, nu mai văzuse mâncare adevărată de câteva luni bune.

Anunţ
Imagine: Howl of a dog / Youtube

În videoclipul de mai jos, vedem reacţia sfâşietoare a lui Louie atunci când un un om cu suflet mare îl salvează. Iarna grea i-a agravat suferinţa, iar bătrânul câine abia putea să meargă din cauza rănii de la picior. Apoi, când salvatorul ajunge la Louie pentru a-i oferi ceva de mâncare, câinele nu-şi poate reţine lacrimile.

Imagine: Howl of a dog / Youtube

Louie accepta cu nerăbdare mâncarea şi apoi îi mulţumeşte salvatorului pentru amabilitatea sa.

Dar imediat ce salvatorul deschide portiera maşinii, Louie reacţionează într-un mod uimitor. Nu se aştepta niciodată să fie salvat din acea locaţie cumplită! De-a lungul călătoriei către adăpost, Louie afişează cel mai fericit zâmbet şi nu-şi desprinde privirea de la salvatorul său!

Imagine: Howl of a dog / Youtube

Adăpostul a declarat că a fost adoptat după ce a trecut printr-un lung proces de recuperare şi reabilitare. În prezent, adoră să se cuibărească alături de stăpânii săi pe canapea şi să se joace cu copiii familiei.

Puteţi vedea reacţia sfâşietoare a lui Louie în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?