LiveBiz
Pădurarul transportă câinele deshidratat pe umeri până la un pârâu şi îi salvează viaţa

Pădurarul transportă câinele deshidratat pe umeri până la un pârâu şi îi salvează viaţa

LiveBiz » Animale » Pădurarul transportă câinele deshidratat pe umeri până la un pârâu şi îi salvează viaţa

Într-o după-amiază caniculară, în timp ce se plimba într-o zonă împădurită din New Jersey, Lexie Daniel şi un grup de prieteni s-au întâlnit cu un pădurar care ajuta un câine ce părea să sufere de epuizare termică.

În ciuda cantităţii de apă pe care i-au dat-o, era atât de deshidratat, încât nu se mai putea mişca. Grupul lui Lexie şi-a oferit propria rezervă de apă, dar bietul câine nu a putut să-şi revină. Din fericire, pădurarul Kris Salapek s-a dovedit a fi persoana perfectă pentru a salva situaţia.

Când s-au întâlnit, erau deja prea departe de civilizaţie şi stăpânul câinelui nu îl putea duce singur înapoi la maşină. După ce Salapek şi-a dat seama că apa nu îl ajută prea mult, a decis să acţioneze.

Lexie a povestit pe contul său de Facebook: „Acest pădurar a luat câinele uriaş, l-a aşezat pe umeri şi l-a cărat peste un deal incredibil de abrupt până la pârâu (o distanţă destul de lungă), unde l-a aşezat în apă îngenunchind lângă el şi turnând apă peste el”, a scris tânărul.

Potrivit lui Lexie, câinele „trebuie să fi stat pe umerii pădurarului cel puţin o oră”. Când au ajuns la maşină, Tori Matyola, verişoara lui Lexie, a spus: „Câinele arăta puţin mai bine şi a reuşit să-şi ridice capul”.

Totuşi, stăpânul l-a dus direct la veterinar pentru a se asigura că totul este în regulă. Lexie l-a contactat ​​mai târziu pe Salapek pentru a vedea dacă ştie ceva despre starea câinelui şi a constatat că este mult mai bună.

El a apelat la platforma Facebook pentru a împărtăşi vestea bună şi a-i liniştit pe nenumăraţii oameni ce urmăriseră povestea cu sufletul la gură.

O salvare incredibilă mulţumită unui om bun care a fost în locul potrivit pentru a-l ajuta pe acest biet câine să ajungă teafăr acasă.

Ţi-a plăcut acest articol?