LiveBiz
Copilul trage de picioare pisica proaspăt adoptată: Reacţia felinei este de o blândeţe ieşită din comun

Copilul trage de picioare pisica proaspăt adoptată: Reacţia felinei este de o blândeţe ieşită din comun

LiveBiz » Animale » Copilul trage de picioare pisica proaspăt adoptată: Reacţia felinei este de o blândeţe ieşită din comun

Prietene de nădejde pentru micuţii familiei, animalele de companie ne surprind adeseori cu reacţiile lor. Indiferent de activităţile pe care le întreprind alături de copii, simpaticele necuvântătoare ajung de multe ori să interacţioneze cu cei mici în cele mai drăgălaşe moduri cu putinţă.

Este şi cazul următorului filmuleţ care surprinde perfect relaţia minunată dintre un bebeluş şi o pisică de o blândeţe ieşită din comun.

În cazul pisicii Lemsie, protagonista acestor imagini, viaţa i s-a schimbat radical atunci când doi proaspeţi părinţi au decis să o adopte de la un adăpost. Deşi iniţial s-a simţit puţin neglijată, nu a durat mult până când felina să se ataşeze de bebeluşul familiei. Acum obişnuieşte să vină în preajma micuţului ori de câte ori îi aude vocea şi dă dovadă de un calm ieşit din comun.

Băieţelul nu ştie prea bine cum să se comporte cu pisica, însă acest lucru nu o deranjează pe Lemsie. Chiar dacă copilul încearcă să o tragă de picioare, ea îi răspunde de fiecare dată într-un mod care înduioşează orice inimă.

Urmăriţi cu atenţie videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?