LiveBiz
Câinele cu numai doi dinţi în gură este adoptat şi se bucură în cele din urmă de viaţă

Câinele cu numai doi dinţi în gură este adoptat şi se bucură în cele din urmă de viaţă

LiveBiz » Animale » Câinele cu numai doi dinţi în gură este adoptat şi se bucură în cele din urmă de viaţă

Câinele Saverio avea 13 ani şi locuia cu precădere pe străzi când în cele din urmă a fost salvat şi adus într-un adăpost de animale. Nu avusese o viaţă uşoară, drept urmare din toată dantura i-au mai rămas doar doi dinţi.

Saverio avea nevoie disperată de o casă iubitoare. Nu era pretenţios şi personalitatea sa încântătoare îl recomandă drept animalul de companie ideal. Dar la 13 ani şi cu problemele sale de sănătate, nu era uşor să-şi găsească o familie. Şi totuşi, astăzi se bucură de viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna.

Publicată de Chiara Bibbo’ pe Joi, 2 iulie 2020

Când Saverio a ajuns în grija unui adăpost din Campobasso, Italia, voluntarii au fost surprinşi să vadă că a trăit atât de mult cu toate problemele sale dentare. Căţeluşul mai avea doar doi dinţi, unul în partea de sus şi unul în partea de jos.

Saverio canta con me 😁

Publicată de Katia Misiti pe Duminică, 20 decembrie 2020

El a acceptat rapid ajutorul voluntarilor. Tot ce a trebuit pentru a-i câştiga încrederea a fost să-l hrănească pe săturate. Căţeluşul era în Rai, întrucât în ​​sfârşit era îngrijit şi nu mai suferea de foame.

Era puţin nervos, dar nu a ezitat să-şi arate partea prietenoasă. Când a fost pregătit pentru adopţie, voluntarii s-au temut că nimeni nu ar fi interesat de el. Până într-o zi, când o femeie pe nume Katia a venit la centru cu intenţia de a adopta un căţeluş.

Atenţia ei a fost atrasă de un mic Yorkie pe care l-a şi adoptat.

Dar ea l-a văzut şi pe Saverio cu ochii lui mari. Acesta i-a frânt inima şi în cele din urmă a decis să îi adopte pe amândoi!

Încă de la început, cei doi câini s-au înţeles de minune. Le place să doarmă şi să se joace împreună, iar Saverio nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta personalitatea puternică, dar adorabilă:

„Este foarte inteligent şi foarte comunicativ. Noaptea reuşeşte să deschidă uşa dormitorului pentru a se strecura în patul meu şi mă priveşte cu un aer melancolic, de parcă din când în când se gândeşte la trecutul său şi la tot ce a trăit”.

Katia este conştientă de faptul că Saverio nu a avut o viaţă uşoară şi tocmai din acest motiv vrea să se asigure că anii care i-au mai rămas sunt cei mai frumoşi pe care i-ar fi putut oferi cineva acestui câine.

Ţi-a plăcut acest articol?