LiveBiz
Câinele orb recunoaşte vocea îngrijitorului său preferat şi vine într-un suflet să-l îmbrăţişeze

Câinele orb recunoaşte vocea îngrijitorului său preferat şi vine într-un suflet să-l îmbrăţişeze

LiveBiz » Animale » Câinele orb recunoaşte vocea îngrijitorului său preferat şi vine într-un suflet să-l îmbrăţişeze

Fara indoiala, dragostea este una dintre cele mai puternice forţe din lume. Un exemplu care vine să sublinieze şi mai mult acest lucru este cazul protagonistului următoarei poveşti, care a reuşit să cucerească inimile a mii de oameni din întreaga lume cu bucuria şi entuziasmul său în timp ce aleargă către îngrijitorul sau, dar cu o remarcă: patrupedul îşi dă seama cine este omul respectiv doar după voce, deoarece este complet orb.

Câinele locuieşte într-un adăpost special pentru animale cu dizabilităţi. Pe lângă faptul că se poate bucura de dragostea pe care nu o poate primi pe străzi, tocmai în această locaţie s-a împrietenit „la cataramă” cu alte animale cu diferite probleme,

În acest loc, un suflet special l-a cucerit din prima clipă.

Bărbatul este cel mai în vârstă îngrijitor din adăpost şi este însărcinat să aibă grijă de el, învăţându-l să se deplaseze prin curte fără a avea nevoie de vedere, putându-se astfel bucura din nou de viaţă. Şi tocmai această relaţie deosebită şi sinceră i-a transformat pe cei doi în prieteni pe viaţă.

Într-o zi însă, îngrijitorul s-a pensionat. Din acel moment totul s-a schimbat pentru câinele căruia îi era dor în fiecare zi de cel mai bun prieten al său. Când bietul câine îşi pierduse deja speranţa de a-şi regăsi vreodată prietenul uman, o voce binecunoscută a răsunat din apropiere şi dragostea a fost atât de mare, încât nu a putut să-şi reţină bucuria.

De îndată ce câinele orb îl aude, recunoaşte imediat vocea îngrijitorului şi aleargă cât poate de repede spre el, de parcă nici nu ar avea probleme de vedere.

După ce a reuşit să-l adulmece pe cel mai bun prieten al său, câinele sare peste el, sărutându-l, mângâindu-l şi dând energic din coadă.

După câteva luni în care nu a mai ştiut nimic de îngrijitorul său preferat, acest câine nu şi-a putut stăpâni bucuria de a se reuni cu omul pe care îl iubeşte cel mai mult.

Frumoasă reuniune a devenit virală pe reţelele de socializare, cu peste 32.000 de oameni care au apreciat şi comentat – mulţi chiar lăcrimând de emoţie – în demonstrarea iubirii şi ataşamentului dintre aceste două suflete minunate.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate