LiveBiz
Într-un moment minunat, câinele o îmbrăţişează tandru pe cea mai bună prietenă pisică

Într-un moment minunat, câinele o îmbrăţişează tandru pe cea mai bună prietenă pisică

LiveBiz » Animale » Într-un moment minunat, câinele o îmbrăţişează tandru pe cea mai bună prietenă pisică

Majoritatea persoanelor sunt de părere că un câine şi o pisică pur şi simplu nu se înţeleg. Dar un videoclip viral al unui Beagle care îşi pune lăbuţa protectoare pe spatele celei mai bune prietene feline a determinat oamenii să pună la îndoială ideea că unele specii se înţeleg „precum câinii şi pisicile”.

„Bo îşi iubeşte enorm prietena pisică”, a mărturisit Lisa Plummer, stăpâna animalelor şi totodată cea care a surprins acest moment adorabil din filmare. De atunci, videoclipul a primit mii şi mii de comentarii şi distribuiri pe Facebook şi Tweeter.

În videoclip, Bo sare pe spătarul canapelei pentru a sta lângă Jasper, o pisică de 10 luni care se uită pe fereastră. Prietenul Beagle îşi copleşeşte apoi cea mai bun prietenă cu blană într-o îmbrăţişare caldă, care topeşte orice inimă. Neaşteptatul val de afecţiune venit din partea câinelui o determină pe pisică să înceapă să dea din coadă.

„Mă înnebunesc literalmente cu energia lor constantă”, a scris Plummer pe Facebook. „Acest moment dulce mi-a topit inima şi m-a făcut să-mi doresc să uit toate supărările pricinuite vreodată de cele două animale”, a spus ea, zâmbind.

Puteţi viziona videoclipul mai jos:

Mii de utilizatori s-au îndrăgostit de prietenia dintre Jasper şi Bo pe Facebook sau Twitter, unde videoclipul a devenit viral peste noapte. „De aceea iubesc animalele !!” – a scris un utilizator pe pagina de Facebook a lui Plummer. „Mai rar ceva atât de drăguţ! Mă bucur mult că ai surprins asta!”, a mărturisit un altul. „L-am urmărit de zeci de ori astăzi.”

Unii oameni şi-au manifestat dorinţa ca şi animalele lor să se comporte atât de frumos când sunt împreună. Alţii s-au simţit inspiraţi să adopte un animal de companie! „Nu pot să cred că acest lucru este real”, a scris un utilizator. „Câinele meu îşi iubeşte surorile pisici şi cu siguranţă au momentele lor de tandreţe, dar el este de 10 ori mai mare decât ele.”

Un număr impresionant de oameni au fost inspiraţi de prietenia unică dintre Bo şi Jasper! Sperăm ca legătura dintre aceste două animale să-i motiveze şi pe alţii să deschidă uşa casei lor unui animal care are nevoie de dragoste şi atenţie.

Ţi-a plăcut acest articol?