LiveBiz
Câinele plânge în fiecare zi pe balcon atunci când stăpânul său pleacă la muncă

Câinele plânge în fiecare zi pe balcon atunci când stăpânul său pleacă la muncă

LiveBiz » Animale » Câinele plânge în fiecare zi pe balcon atunci când stăpânul său pleacă la muncă

Spre deosebire de pisici, câinii tind să fie animale de companie mai puţin independente. Pentru ei, prezenta părinţilor lor umani în cămin este decisivă în ceea ce priveşte starea lor de spirit;

Lipsa stăpânului poate crea mult stres pentru aceste animale blănoase şi, prin urmare, tocmai de aceea au mereu o reacţie euforică de fiecare dată când omul lor preferat vine acasă de la serviciu.

Oricine are un animal de companie înţelege perfect despre ce vorbim.

Anunţ

Acest lucru nu este un secret, dar există un câine în Peru care impresionează utilizatorii reţelelor de socializare cu ritualul de rămas bun pe care îl practică în fiecare zi când tatăl său pleacă la serviciu.

Numele acestui blănos loial este Toby.

Mulţumită unei filmări distribuită recent pe TikTok, mii de utilizatori şi-au putut revărsa dragostea pentru Toby.

Cu mare tristeţe, patrupedul îşi ia rămas bun de la proprietarul său din balconul proprietăţii.

În filmarea de numai30 de secunde putem observa cu uşurinţă tot regretul bietului animal. Câinele se uită lung în timp ce bărbatul pleacă la serviciu.

Deşi este o rutină zilnică, acest câine nu este obişnuit cu scenele de rămas-bun; dacă ar fi după el, cu siguranţă nu şi-ar lăsa stăpânul să plece de acasă.

În fiecare zi, aceeaşi scenă se repetă.

„De fiecare dată când stăpânul său pleacă la muncă, Toby se uită mereu după el. Este mereu atent, dar doare, doare atât de mult când stăpânul pleacă. Chiar şi aşa, el aşteaptă întotdeauna sosirea sa”, se arată în filmare.

Toby este un căţeluş loial, dar el nu trăieşte singur; pe lângă mama sa umană, mai are şi un frate canin pe nume Spike. Dar acest ultim câine nu pare să fie la fel de sentimental sau la fel de apropiat de stăpânul său aşa cum este Toby.

Toby (dreapta) şi Spike (stânga).

Patrupedul din videoclip plânge de teamă că nu-l va mai vedea niciodată. Această scenă se întâmplă în fiecare zi şi Toby încă nu se poate obişnui să-şi ia rămas bun.

Toby aşteaptă entuziasmat întoarcerea tatălui său.

Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare deoarece mai mulţi utilizatori s-au regăsit în această scenă. Aparent, există milioane de Toby în lume, adică milioane de patrupezi la fel de loiali, care sunt disperaţi pentru că stăpânii lor mai trebuie să şi muncească.

În cazul câinelui din videoclip, acesta are ocazia să-l vadă până dispare în zare, dar mai sunt şi alţii care trebuie să se mulţumească cu privitul stăpânilor doar până ce ies pe uşă.

Fără îndoială, câinii noştri sunt creaturi extrem de loiale care ne aşteaptă mereu şi ne întâmpină cu bucurie. Ar trebui să ne preţuim cu toţii animalele de companie, să împărtăşim povestea lui Toby şi să ajutăm la educarea oamenilor despre dragostea pe care o au câinii pentru noi.

Ţi-a plăcut acest articol?