LiveBiz
Chiar şi după ce au fost salvaţi, acești câini nu contenesc să se îmbrăţişeze; Personalul a decis să le găsească un cămin permanent

Chiar şi după ce au fost salvaţi, acești câini nu contenesc să se îmbrăţişeze; Personalul a decis să le găsească un cămin permanent

LiveBiz » Animale » Chiar şi după ce au fost salvaţi, acești câini nu contenesc să se îmbrăţişeze; Personalul a decis să le găsească un cămin permanent

Poate că Chewbacca şi CC formează un cuplu aparte, dar în ciuda tuturor problemelor au demonstrat lumii întregi că sunt de nedespărţit.

Cei doi prieteni au locuit împreună ani de zile în casa foştilor proprietari, dar au fost abandonaţi într-un adăpost când copilul familiei a devenit alergic la câini.

„Iowa Animal Rescue League” a decis să-i ajute în găsirea unui nou cămin. Însă singura condiţie era ca aceşti patrupezi să fie adoptaţi împreună.

Facebook / Animal Rescue League of Iowa

Au decis să posteze fotografii ce înfăţişau adorabilul cuplu pe pagina de Facebook a adăpostului pentru a împărtăşi tuturor cât de drăguţi sunt aceşti câini împreună.

„Chewbacca şi micul CC se îmbrăţişează întotdeauna când ne plimbăm prin adăpost. Şi asta înseamnă, de obicei, că CC-ul stă cumva lipit în jurul lui Chewy”, au scris aceştia.

„Adoră plimbările în aer liber şi sunt foarte cuminţi. Au trăit alături de pisici şi alţi câini şi ar fi o potrivire minunată pentru o casă liniştită. Ce pereche perfectă alături de care să vă petreceţi viaţa!”

Facebook / Animal Rescue League of Iowa

În ciuda diferenţelor de talie, Chewbacca şi micul CC se bucură nespus să-şi petreacă timpul împreună. CC adoră să-l folosească pe Chewbacca drept o pernă uriaşă, iar câinele mai mare nu este deloc deranjat de acest lucru. Le place să se plimbe şi să se joace împreună. De fapt, le place să facă totul împreună.

Facebook / Animal Rescue League of Iowa

Ultimul şi cel mai important lucru pe care aveau nevoie să-l facă împreună a fost momentul adopţiei. Şi cu ajutorul celor de la „The Animal Rescue League” din Iowa, exact aşa s-a întâmplat. Cei doi câini şi-au găsit un cămin permanent în casa lui Amber Wiley.

Noul lor proprietar nu numai că va avea grijă de ei pentru tot restul vieţii, dar îi va trata cu multă dragoste şi se va asigura că nu le lipseşte nimic. Este o bucurie imensă să vedem că Chewbacca şi CC vor rămâne împreună până la final, păstrând prietenia lor mai puternică ca niciodată.

Facebook / Animal Rescue League of Iowa

Distribuiţi această poveste frumoasă cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?