LiveBiz
Câinele abandonat care şi-a petrecut 6 luni într-un parc este salvat în cele din urmă de o femeie cu suflet mare

Câinele abandonat care şi-a petrecut 6 luni într-un parc este salvat în cele din urmă de o femeie cu suflet mare

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat care şi-a petrecut 6 luni într-un parc este salvat în cele din urmă de o femeie cu suflet mare

Mulţi dintre câinii pe care îi vedem rătăcind pe străzi au fost abandonaţi la un moment dat de stăpânii lor. Aceia care în loc să-i plaseze în grija unui adăpost, au ajuns să-i lase singuri pe stradă.

Unui asemenea tratament nedrept i-a fost victimă şi Brooky, un pudel cu o poveste de viaţă emoţionantă.

Acest pudel adorabil a fost abandonat ca un obiect nefolositor de fosta sa familie, iar bietul animal nu a găsit alt refugiu decât în ​​vecinătatea unui parc public din Lima, Peru.

În acel loc, Brooky putea obţine ceva de mâncare de la un suflet generos care a fost impresionat peste măsură de starea lui.

Brooky, murdar şi zdrenţuit.

Cel puţin 6 luni, Brooky a trebuit să se adapteze la condiţiile vitrege ale străzii; trecând prin frig, caniculă, sete şi foamete, pe lângă abuzurile pe care le-a îndurat din partea oamenilor indolenţi.

Din fericire pentru el, într-o zi a întâlnit o femeie cu suflet mare, care a fost extrem de emoţionată de starea sa.

Hayde Saldana nu putea rămâne indiferentă.

Hayde a decis să-l ducă acasă la ea, l-a îmbăiat şi l-a hrănit, apoi l-a dus la un medic veterinar. Din fericire, câinele nu suferea de niciun fel de boală, avea nevoie doar de dragoste şi atenţie.

În urma acelei întâlniri dintre Hayde şi Brooky, viaţa câinelui s-a schimbat radical. Fiecare respingere şi durere pe care le-a experimentat s-au transformat în multă dragoste şi fericire.

Aşa arată blănosul acum.

Recent, femeia a postat fotografii ale noului ei prieten pe reţelele de socializare, iar transformările prin care a trecut Brooky sunt impresionante.

„Pe stradă veţi întâlni mulţi câini suferind, înfometaţi, însetaţi şi în stare proastă, dar cu puţină dragoste schimbarea este incredibilă”, a scris Saldana.

Brooky este acum mai fericit ca niciodată.

Acum, Brooky vizitează parcul în care locuia, dar o face alături de salvatoarea lui, care nu are intenţia să-l părăsească vreodată. Dimpotrivă, Hayde caută o familie generoasă care să-i poată oferi toată dragostea de care are nevoie acest blănos reabilitat.

Această tânără este dedicată salvării voluntare, aşa că şi-ar dori să găsească o nouă casă pentru Brooky. Sperăm că în curând acest băiat să-şi găsească un proprietar iubitor şi că femeia cu suflet mare va continua frumoasa ei misiune de salvare.

Schimbarea prin care a trecut acest câine este impresionantă, dar aşa stau lucrurile când sunt realizate cu multă implicare şi dragoste.

Ţi-a plăcut acest articol?