LiveBiz
Căţelul s-a aşezat confortabil pentru a contempla stropii de ploaie. Reacţia lui a ajuns virală peste noapte

Căţelul s-a aşezat confortabil pentru a contempla stropii de ploaie. Reacţia lui a ajuns virală peste noapte

LiveBiz » Animale » Căţelul s-a aşezat confortabil pentru a contempla stropii de ploaie. Reacţia lui a ajuns virală peste noapte

Se pare că nu doar oamenilor le place să admire ploaia…

În timp ce unii urăsc zilele ploioase, există, de asemenea, mulţi alţii care aşteaptă acest lucru cu nerăbdare. Şi nu vorbim doar despre oameni, ci şi despre acele animale care au o casă şi o familie ce le oferă adăpost, pentru că la polul opus sunt cele care trăiesc pe străzi şi ajung ude până la piele în timp ce încearcă să se ascundă pe unde pot.

Proprietarul acestui căţeluş nu şi-a imaginat niciodată că micul său animal iubeşte atât de mult ploaia, până într-o zi când cerul s-a înnorat şi a fost martorul unei scene adorabile.

Câinele a cerut să iasă din casă, dar în loc să joace ca mulţi alţii, s-a aşezat confortabil pentru a privi stropii cum cad pe asfalt. Dar patrupedul nu s-a pus în orice poziţie, el s-a aşezat pe burtă cu lăbuţele din spate una peste cealaltă, devenind complet relaxat.

Văzând această scenă amuzantă – micul său patruped contemplând ploaia – proprietarul a pornit imediat camera telefonului şi a filmat ce se întâmplă, făcându-şi animalul de companie celebru pe internet datorită acestui comportament ciudat şi curios (pentru un câine).

Odată ce videoclipul a fost publicat pe reţelele sociale, a primit imediat mii de reacţii şi comentarii cu privire la atitudinea neobişnuită a câinelui şi a fost distribuit peste 175 mii de ori.

Puteţi urmări mai jos întreaga scenă:

Dog Enjoys Rain

This little pup likes to sit out and watch the rain in peace 🌧🐶

Posted by The Hook on Thursday, June 13, 2019

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?