LiveBiz
Căţeluşa abandonată într-un adăpost cu grad maxim de risc, nu-şi poate reţine bucuria ori de câte ori vede un vizitator

Căţeluşa abandonată într-un adăpost cu grad maxim de risc, nu-şi poate reţine bucuria ori de câte ori vede un vizitator

LiveBiz » Animale » Căţeluşa abandonată într-un adăpost cu grad maxim de risc, nu-şi poate reţine bucuria ori de câte ori vede un vizitator

Aimee, o femelă Pitbull, dezvoltase o afecţiune dureroasă a pielii, iar proprietarii săi nu mai doreau să aibă grijă de ea. Drept urmare au decis să o abandoneze.

Aimee şi-a găsit refugiul la Carson Animal Care Center, un adăpost cu grad maxim de risc din California. Ştia că soarta ei era pecetluită şi era speriată şi agitată tot timpul.

Personalul de la „Saving Carson Shelter Dogs” a observat starea în care se afla Aimee şi a decis să o ajute. I-au tratat problema dermatologică de care suferea şi i-au împărtăşit povestea pe reţelele de socializare. Curând, Aimee şi-a revenit şi a devenit extrem de emoţionată ori de câte ori primea un vizitator!

Voluntarii au împărtăşit şi o fotografie adorabilă cu Aimee stând pe pătura ei preferată. Privea neliniştită spre toţi vizitatorii, rugându-se ca cineva să să îndure şi să o ia acasă.

Povestea lui Aimee a topit inimile iubitorilor de animale.

În cele din urmă, o familie a venit să o adopte. Aimee urma să locuiască într-o casă primitoare, alături de oameni care o vor iubi şi îngriji!

În acest videoclip o vedem pe Aimee plecând spre căminul ei definitiv. Este atât de încântată, încât abia îşi poate reţine bucuria în timp ce aleargă în întâmpinarea noii sale familii. Mulţumiri tuturor celor care au împărtăşit povestea lui Aimee şi au ajutat-o să îşi găsească o casă. Ce final fericit!

Daţi click pe videoclipul de mai jos pentru a urmări reacţia lui Aimee în timp ce se îndreaptă spre noua ei casă!

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Tuesday, December 22, 2015

Distribuiţi această poveste cu final fericit tuturor prietenilor şi familiei!