LiveBiz
Mama se supără şi îşi ceartă fiica de 2 ani: câinele o apară ca o adevărată gardă de corp

Mama se supără şi îşi ceartă fiica de 2 ani: câinele o apară ca o adevărată gardă de corp

LiveBiz » Animale » Mama se supără şi îşi ceartă fiica de 2 ani: câinele o apară ca o adevărată gardă de corp

Copiii şi câinii: ceea ce îi leagă este o relaţie specială, pe care o cunoaştem bine şi o vedem zi de zi citind şi povestind despre ei. Pe de o parte, copiii adoră câinii deoarece pentru ei sunt adevăraţi parteneri de joacă, capabili să-i distreze în orice moment; pe de altă parte, prietenii cu patru picioare nu ar putea fi nicicând mai fericiţi decât atunci când au un micuţ în grijă, de parcă ar fi „gardienii” lor blănoşi.

Harry, Golden Retriever-ul pe care urmează să-l cunoaşteţi, şi-a luat acest rol foarte în serios. Ce este cu totul special la asta? Simplu: pentru prietena lui în vârstă de doi ani, el este un adevărat bodyguard. Ori de câte ori fetiţa este certată, el o protejează, arătându-şi dinţii şi „îmbrăţişând-o” pe cea mică pentru a o proteja. Dacă credeaţi că o astfel de atitudine nu este posibilă, imaginile virale vă vor face să vă răzgândiţi!

Mama micuţei You You, o fetiţă încântătoare de 2 ani din Xuzhou, China, a asistat la o scenă pe care nu s-a putut abţine să nu o filmeze. Când şi-a certat fiica pentru că a rupt ambalajul unei creme cosmetice pe care tocmai o cumpărase, câinele a decis să intervină.

Reacţia sa a fost amuzantă şi surprinzătoare în acelaşi timp. Frumosul Golden Retriever s-a întors spre mama fetiţei mârâind, de parcă voia să o facă să înţeleagă în mod clar că nu a procedat bine, apoi s-a dus lângă fetiţă pentru a o îmbrăţişa cu labele lui. Acest câine reprezintă cu adevărat chintesenţa instinctului de protecţie faţă de copii.

Potrivit mamei, supărarea ei a dispărut complet când a văzut ce face câinele. Şi nu este pentru prima dată când Harry îşi apără prietena în acest fel: nu este greu de înţeles de ce videoclipul, distribuit pe reţeaua socială chineză Douyin – echivalentul TikTok – a făcut în scurt timp înconjurul lumii. Deşi unii au pus la îndoială autenticitatea videoclipului şi reacţia câinelui, femeia care l-a filmat a confirmat că este cât se poate de real, arătând reacţiile naturale ale lui Harry.

Mai mult, ea însăşi a fost uimită de succesul pe care videoclipul l-a obţinut în rândul utilizatorilor de web. Nu putem decât să ne alăturăm părerii majorităţii: pentru a fi tabloul complet, acestui câine nu-i mai rămâne decât să poată vorbi, nu-i aşa?

Cine nu şi-ar dori să aibă un prieten cu patru picioare ca acesta?

Ţi-a plăcut acest articol?