LiveBiz
Căţeluşa îndurerată adoptă pisoii orfani după moartea tragică a propriilor căţeluşi

Căţeluşa îndurerată adoptă pisoii orfani după moartea tragică a propriilor căţeluşi

LiveBiz » Animale » Căţeluşa îndurerată adoptă pisoii orfani după moartea tragică a propriilor căţeluşi

Georgia, un metis de Ciobănesc Australian, a avut o viaţă dură, plină de nesiguranţă şi mâhnire.

Gestantă şi fără a avea un culcuş călduros, a fost găsită hoinărind pe străzi în apropierea unei benzinării din Arizona.

Organizaţia Sunshine Dog Rescue a salvat-o, iar un adăpost din Phoenix a îngrijit-o până când a reuşit să aducă puii pe lume. În mod clar, viaţa plină de greutăţi pe care o trăise până atunci a afectat-o iremediabil, drept urmare Georgia şi-a pierdut toţi puii care oricum se născuseră prematur.

Personalul adăpostului a încercat să consoleze căţeluşa îndurerată, dar după o pierdere atât de grea nimic nu părea să îi mai aducă liniştea şi pacea interioară.

Physically Georgia is healing well. Mentally she is still searching for her babies. Yesterday we found her tearing her…

Posted by Sunshine Dog Rescue on Friday, August 14, 2020

„Nu am mai văzut niciodată o căţeluşă care să-şi piardă toţi puii”, a declarat Anita Osa, fondatoarea Sunshine Dog Rescue, pentru ABC 15.

„Cel mai bun mod în care aş putea să-i descriu reacţia a fost că parcă înnebunise. Era atât de tristă şi îşi căuta continuu puii. A rupt salteaua pe care stătea, încercând să-şi găsească micuţii.”

Uh oh! #escapee #kittenwrangler #sunshinedogrescue

Posted by Sunshine Dog Rescue on Monday, August 31, 2020

Personalul a încercat să spele toată lenjeria de pat, dar Georgia continua să adulmece după pui şi încearca cu disperare să-i găsească.

În cele din urmă, voluntarii au postat o poză pe reţelele de socializare, cerând ajutor publicului pentru a le sugera idei despre modalităţile prin care ar putea să o ajute pe Georgia să treacă mai uşor peste o asemenea tragedie.

Anita a spus că cineva le-a recomandat ca Georgia să hrănească şi să îngrijească un trio de pisoi orfani.

Snack and cuddle time with mama. #sunshinedogrescue
🥰
#rescue #kittens #mamadog #opttoadopt #adoptdontshop

Posted by Sunshine Dog Rescue on Monday, August 24, 2020

„I-am prezentat cu blândeţe. Mai întâi i l-am arătat pe unul dintre ei şi am lăsat-o să-l adulmece, iar ea părea să îl accepte, aşa că i-am scos şi pe ceilalţi”, a spus ea. „Este uimitor să vezi cum s-a liniştit instantaneu.”

Anita nu era sigură dacă animalele se vor accepta reciproc, dar a adăugat că nevoia de a fi îngrijite şi de a avea grijă de cineva neajutorat este un sentiment incredibil de puternic în cazul acestor animale.

„Cred că pisoii nu au nicio idee că Georgia este un câine”, a mai adăugat ea.

„Puii o caută să îi îngrijească. Ea îi curăţă şi le oferă multă atenţie, între pui şi căţeluşă s-a stabilit o legătură puternică. Este cu adevărat ceva ce nu trebuie ratat, ea îi protejează pe pisoii aceştia la fel ca şi cum ar fi propriii săi pui”, a declarat Anita, pentru ABC 15.

DOG ADOPTS KITTENS: After losing her own pups, a rescue dog in Arizona is raising three kittens as her own. Will Ganss introduces us to the unlikely furry family.

Posted by World News Now on Friday, August 28, 2020

Animalele sunt exemplul cel mai bun pentru a demonstra că dragostea depăşeşte orice barieră.

Distribuiţi povestea acestei frumoase adopţii cu prietenii şi familia.