LiveBiz
Fiul de 24 de ani plătește ipoteca părinților săi: acum tatăl se poate pensiona în sfârșit

Fiul de 24 de ani plătește ipoteca părinților săi: acum tatăl se poate pensiona în sfârșit

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Fiul de 24 de ani plătește ipoteca părinților săi: acum tatăl se poate pensiona în sfârșit

Ipoteca este una dintre cele mai grele cheltuieli pe care trebuie să le suporte familiile care cumpără o casă. Munceşti aproape toată viaţa pentru a o putea achita, pentru a putea în sfârşit să respiri uşurat şi să te bucuri de sacrificiile făcute.

Mulţumită succesului înregistrat pe YouTube şi TikTok, vlogger-ul Jamie Nyland, la doar 24 ani, a decis să ofere cel mai frumos cadou pentru a-şi răsplăti tatăl pentru toate sacrificiile făcute de-a lungul vieţii: drept urmare tânărul a achitat integral ipoteca parintelui său şi a împărtăşit momentul emoţionant pe contul său de TikTok.

Imagine: jamie.nyland / TikTok

Jamie a intrat în dormitorul tatălui său şi i-a înmânat cheile casei sale. Tatăl, ezitând o clipă, îl întreabă: „de ce mi le-ai dat?” –  iar el răspunde „Tocmai am achitat ipoteca. Am sunat la bancă şi am plătit fiecare bănuţ de care aveam nevoie. Acum deţii această casă, jur. Ai muncit toată viaţa, aşa că acum te poţi pensiona cu adevărat”.

Imagine: jamie.nyland / TikTok

Iniţial, bărbatul, care l-a văzut pe Jamie că filma scena, a crezut că totul este o glumă destinată canalelor sociale ale fiului său şi a continuat să fie sceptic. Dar de îndată ce şi-a dat seama că fiul său nu glumeşte, a izbucnit în lacrimi. El a spus că nu poate accepta acest gest uriaş, dar fiul său i-a replicat cu fermitate că totul fusese deja rezolvat.

Imagine: jamie.nyland / TikTok

Tatăl Richard, înainte de a-i returna cheile fiului său, spune „eşti cel mai bun fiu pe care îl poate avea un părinte. Casa este trecută în testament şi ceea ce este al meu este şi al tău”. Videoclipul emoţionant se încheie cu o îmbrăţişare călduroasă, iar în descrierea videoclipului citim „Tata chiar merita asta”.

Sursă:
https://www.thesun.co.uk/fabulous/13647121/dad-breaks-down-tears-son-paid-mortgage-retire-early/

Ţi-a plăcut acest articol?