LiveBiz
Bărbatul îşi riscă viaţa pentru a salva un lup sălbatic blocat într-o capcană

Bărbatul îşi riscă viaţa pentru a salva un lup sălbatic blocat într-o capcană

LiveBiz » Animale » Bărbatul îşi riscă viaţa pentru a salva un lup sălbatic blocat într-o capcană

Există oameni care ar face orice pentru a da o mână de ajutor celor care se află în dificultate şi nu vorbim aici doar despre fiinţe umane, ci şi despre animale aflate în situaţii critice. Ne referim la toţi acei oameni, care, pentru a ajuta alte creaturi, şi-ar pune propria viaţă în pericol.

Un astfel de exemplu este şi bărbatul despre care veţi afla în povestea de mai jos şi care a făcut cu adevărat tot ce a putut pentru a salva viaţa unui lup blocat în capcană instalată de vânători. Animalul a observat gestul plin de bunătate şi a decis că este potrivit să-i „mulţumească” bărbatului.

Susanta Nanda IFS / Twitter

Bunătatea şi altruismul sunt calităţi care ar trebui practicate ori de câte ori este posibil. Iar protagonistul acestor imagini ştie bine asta. În videoclipul distribuit pe web, care a primit mii de aprecieri, bărbatul apare, încercând din toate puterile sale să elibereze animalul din capcana în care a căzut.

După mai multe încercări nereuşite, făcute cu o tijă metalică, bărbatul decide că este cazul să elibereze labele lupului cu propriile mâini, riscându-şi serios viaţa.

Susanta Nanda IFS / Twitter

Din fericire, frumosul animal sălbatic a reuşit să-şi recapete libertatea, aşa cum se poate vedea clar din imagini. Înainte de a fugi, însă, lupul s-a întors pentru o secundă în direcţia bărbatului, de parcă ar fi vrut să-i „mulţumească” în felul său.

Nu se întâmplă în fiecare zi ca cineva să-şi rişte viaţa pentru a salva o vietate aflată la ananghie, iar lupul norocos a experimentat acest lucru pe propria piele.

Nu ne rămâne decât să-l felicităm din tot sufletul pe acest bărbat curajos şi altruist!

Ţi-a plăcut acest articol?