LiveBiz
În urmă cu 17 ani Simon l-a criticat dur pe acest concurent. Dar acum, interpretarea lui îl aduce pe scenă pentru a-şi cere scuze

În urmă cu 17 ani Simon l-a criticat dur pe acest concurent. Dar acum, interpretarea lui îl aduce pe scenă pentru a-şi cere scuze

LiveBiz » Spectacol » În urmă cu 17 ani Simon l-a criticat dur pe acest concurent. Dar acum, interpretarea lui îl aduce pe scenă pentru a-şi cere scuze

Încă de la începuturile spectacolelor televizate de talente, atât membrii juriului, cât şi publicul au fost nevoiţi să-şi depăşească prejudecăţile.

De câte ori nu s-a întâmplat să vedem pe cineva intrând pe scenă şi imediat să fie privit cu scepticism, pentru ca apoi să aibă o prestaţie care să-i lase pe toţi fără cuvinte?

Cu toate acestea, când vine vorba talente surprinzătoare, recenta apariţie a lui Danny Tetley, concurent la X-Factor UK, a fost cireaşa de pe tort pe care ar trebui să o vadă chiar şi cei mai împătimiţi fani ai acestui gen de spectacole.

A fost evident pentru oricine că bărbatul de 37 de ani ştie cum să se facă plăcut şi apreciat, dar nimeni nu a putut să anticipeze cât de bună va fi vocea lui…

Anthony Ying / Youtube

De fapt, de îndată ce Danny a urcat pe scenă, Simon Cowell a evitat să-l privească.

În realitate, conform spuselor lui Danny, s-a dovedit faptul că nu era prima dată când Simon dădea ochii cu concurentul, acum în vârstă de 37 de ani.

Cei doi s-au mai întâlnit cu 17 ani în urmă în cadrul emisiunii concurs „Pop Idol”, moment în care Simon l-a criticat dur pe Danny pentru slaba lui prestaţie.

„Viaţa e prea scurtă”, a spus el. „Viaţa e prea scurtă. Trăieşte fiecare zi cu zâmbetul pe buze!”

Anthony Ying / Youtube

Danny era destul de neliniştit să cânte în faţa unui public atât de numeros, dar atitudinea sa autentică a câştigat suportul asistenţei chiar înainte ca el să interpreteze primele note.

Anthony Ying / Youtube

Toţi cei prezenţi aşteptau cu sufletul la gură ca Danny să înceapă să cânte „And I Am Telling You I’m Not Going”, cunoscuta melodie din celebrul musical Dreamgirls.

S-a dovedit că celor din sală nu numai că le-a plăcut ceea ce au auzit, ba chiar s-au îndrăgostit de această interpretare remarcabilă.

Anthony Ying / Youtube

În momentul în care reprezentaţia s-a încheiat, publicul a explodat în urale. Danny a primit aplauze la scenă deschisă nu numai din partea publicului, ba chiar şi din partea lui Simon Cowell – care după cum bine ştim – rareori se ridică să-şi arate aprecierea.

Mai mult de atât, Simon însuşi a urcat pe scenă pentru a-l îmbrăţişa şi a-şi cere scuze fiindcă nu a crezut în el în urmă cu 17 ani.

Urmăriţi reprezentaţia uimitoare a lui Danny în videoclipul de mai jos. Credeţi-ne, o să vă placă:

Danny Tetley este dovada vie că trebuie să-ţi urmezi întotdeauna visul, indiferent de ceea ce ar putea crede oamenii.

Dacă sunteţi de acord că interpretare sa a fost cu adevărat specială, împărtăşiţi acest articol pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?