LiveBiz
Mama îşi surprinde fiul recuperând în secret câinele pe care l-a pierdut cu două săptămâni în urmă

Mama îşi surprinde fiul recuperând în secret câinele pe care l-a pierdut cu două săptămâni în urmă

LiveBiz » Animale » Mama îşi surprinde fiul recuperând în secret câinele pe care l-a pierdut cu două săptămâni în urmă

Când pierzi un animal pe care îl iubeşti, este ca şi cum ai pierde o parte din tine. Dacă dintr-o dată nu-ţi mai găseşti prietenul cu patru picioare, mergi să-l cauţi şi nu există nicio urmă a lui, este normal să cazi într-o stare de anxietate care îţi face zilele triste.

Este şi cazul lui Carter Licata, un tânăr din Michigan, SUA, care, peste noapte, nu a mai găsit-o pe Piper, o frumoasă căţeluşă în vârstă de 2 ani. Căutările, din păcate, nu au avut niciun rezultat. Dar tocmai când familia Licata se pregătea de ce este mai rău, s-a petrecut ceva care a răsturnat complet situaţia.

Imagine: April Elizabeth Licata/Facebook

A trimis mesaje disperate pe reţelele de socializare, a contactat vecinii şi grupurile din comunitatea lor locală: April, mama lui Carter, a făcut totul pentru a găsi câinele dispărut. Lipsa sa a aruncat întreaga familie într-o mâhnire profundă. Mai ales Carter, care era foarte ataşat de Piper, a trecut printr-o perioadă de mare tristeţe, temându-se că nu o va mai revedea niciodată.

Dar într-o zi, familia a primit un mesaj pe Facebook de la Genesee County Animal Shelter. Un câine care corespundea descrierii lui Piper a fost lăsat la adăpost de către o persoană care a rămas anonimă. Aşadar, April şi soţul ei au decis să meargă să o ia, dar au păstrat secretul pentru a-i face una una dintre cele mai mari surprize fiului lor.

Nu este greu să vă imaginaţi reacţia lui când, după ce a ieşit din şcoală, a văzut-o pe micuţa Piper pe scaunul din faţă al maşinii, „purtând” nişte mici decoraţiuni. Băiatul a izbucnit imediat în lacrimi şi nu a putut face altceva decât să-şi sărute fericit prietena cu patru picioare, care între timp l-a inundat cu sărutări şi alinturi.

Imagine: April Elizabeth Licata/Facebook

Un cadou cu adevărat minunat pentru Carter, care din fericire a ajuns să-şi îmbrăţişeze căţeluşa şi să-şi petreacă din nou timpul cu ea, în speranţa că această experienţă va rămâne doar o tristă amintire.

Ţi-a plăcut acest articol?