LiveBiz
Deşi medicii i-au avertizat că fiul lor se va naşte cu malformaţii, părinţii au refuzat avortul – Priviţi-l cum arată acum

Deşi medicii i-au avertizat că fiul lor se va naşte cu malformaţii, părinţii au refuzat avortul – Priviţi-l cum arată acum

LiveBiz » Familie » Deşi medicii i-au avertizat că fiul lor se va naşte cu malformaţii, părinţii au refuzat avortul – Priviţi-l cum arată acum

Toţi copiii sunt speciali, dar primul venit pe lume ne schimbă complet viaţa. Când Sara Heller a aflat că va deveni mama unui băieţel, a fost foarte fericită, dar şi îngrijorată. Ea şi partenerul ei, Chris Eidam, au descoperit în săptămâna a 24-a de sarcină că băiatul lor avea probleme, dar au refuzat să renunţe la sarcină.

Ecografiile au arătat că Brody avea o afecţiune de natură congenitală numită „buză de iepure”. La unii copii aceasta reprezintă doar o mică separare pe buza superioară, dar cazul băiatului era mult mai grav. Doctorii i-au întrebat dacă sunt siguri că vor să păstreze copilul, spunându-le că nu există decât un singur caz în lume care să semene cu Brody.

Cu toate acestea, Sara şi Chris au fost convinşi că sarcina trebuie să-şi urmeze cursul.

Instagram

Sara a vrut să arate lumii faptul că aparenţele nu sunt importante şi că ea îşi va iubi fiul. „Suntem mândri de copilul nostru, indiferent de circumstanţe. Am vrut să schimbăm modul în care ecografiile postate pe platformele de socializare înfăţişează copiii. Am vrut ca lumea să conştientizeze ce înseamnă, de fapt, afecţiunea de care suferă puiul nostru: buza de iepure.”

Buza de iepure şi alungirea palatului reprezintă malformaţii faciale şi orale care apar foarte devreme în timpul sarcinii.

Instagram

În fiecare an, copii din întreaga lume se nasc cu această afecţiune, de la cazuri uşoare până la severe. Experţii încearcă încă să afle mai multe despre cauzele acestei malformaţii, dar este deja cunoscut faptul că cel mai adesea sunt implicaţi factori genetici.

Copiii cu această boală trec prin multiple operaţii şi tratamente pentru a învăţa să mănânce şi să vorbească. Sara şi Chris nu aveau banii necesari pentru operaţie, dar erau hotărâţi să facă totul pentru copilul lor. În plus, au vrut să sporească gradul de conştientizare cu privire la buza de iepure.

Sara a primit câteva comentarii răutăcioase pe Instagram după ce a publicat unele fotografii care îl înfăţişau pe fiul ei.

Instagram

Mama a fost şocată, dar în loc să răspundă la comentarii, a încercat să-i înveţe pe alţii despre boala de care suferă fiul ei. Ea spera să ajute la schimbarea concepţiilor greşite pe care oamenii le au despre această malformaţie.

Instagram

„Am decis mai degrabă să educ, decât să mă confrunt. Aş vrea ca Brody să facă asta şi în viitor. Vreau ca el să-i înveţe pe alţii, să fie un ambasador pentru alte cazuri cu buză de iepure”, spune femeia. Când Brody avea trei luni, Sara a mers cu fiul ei şi câteva prietene apropiate în oraş pentru a lua cina.

După ce toţi au mâncat, chelnerul a aşezat cu atenţie un şerveţel pe masă. Apoi Sara a descoperit că în interior era un cec de 1000$ cu un mesaj: „Pentru frumosul tău fiu.”

Instagram

„Nu mi-am putut reţine lacrimile când am văzut asta. Fericirea pe care am simţit-o a fost de nedescris”, spune mama. Surpriza generoasă i-a ajutat pe Sara şi Chris să plătească vizitele la medic şi medicamentele. Ultima a fost operaţia pentru a corecta buza lui Brody.

Instagram

Brody se vindecă bine şi va mai fi supus unor operaţii atunci când împlineşte 9 şi 12 luni. Mulţumită chirurgilor, Brody va putea să mănânce şi să vorbească în viitor. Părinţii sunt foarte recunoscători pentru gestul frumos…

Instagram

O surpriză neaşteptată venită din partea unui străin i-a ajutat foarte mult pe aceşti părinţi, care aveau nevoie de toată susţinerea. Fie ca acest micuţ frumos să fie fericit şi să primească multe binecuvântări în viaţa lui. Cu părinţii pe care îi are, în mod sigur Brody va avea parte de un viitor minunat!

Instagram

Uneori, gestul unui străin poate face o mare diferenţă. Credeţi că acest copil este frumos? Distribuiţi pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la această malformaţie congenitală.