LiveBiz
Mireasa îşi face intrarea spre altar cu o surpriză care îl lasă pe mire cu ochii în lacrimi

Mireasa îşi face intrarea spre altar cu o surpriză care îl lasă pe mire cu ochii în lacrimi

LiveBiz » Familie » Mireasa îşi face intrarea spre altar cu o surpriză care îl lasă pe mire cu ochii în lacrimi

Când Elizabeth şi Scott s-au întâlnit pentru prima oară, ea a descoperit că bărbatul era complet lipsit de auz. Scott a început să-şi piardă auzul la vârsta de cinci ani, iar când împlinise vârsta de opt ani, tânărul Scott deja nu mai putea auzi nimic.

Dar Elizabeth se îndrăgostise atât de mult de Scott, încât surzenia lui nu a reprezentat niciodată un obstacol. De fapt, ea îşi dorea nespus să facă un gest minunat de afecţiune, aşa că s-a hotărât să înveţe limbajul semnelor.

După ce povestea lor de dragoste a înflorit şi amândoi au descoperit că s-au îndrăgostit profund unul de celalalt, Scott a făcut pasul cel mare şi i-a cerut mâna. Elizabeth a spus da fără ezitare!

Cuplul australian a stabilit data nunţii şi în timp ce amândoi erau ocupaţi cu planificarea evenimentului, Elizabeth i-a pregătit o surpriză lui Scott cu doar trei săptămâni înainte de nunta lor. Viitorul mire nu avea nici cea mai mică idee în legătură cu ce avea să se întâmple.

În timp ce încăperea se umplea cu oaspeţi, toată lumea aştepta cu nerăbdare intrarea lui Elizabeth şi momentul în care ea va păşi spre altar şi îi va surprinde pe toţi cu rochia ei atent elaborată. Scott abia îşi putea stăpâni emoţiile până când avea să-şi vadă mireasa.

Elizabeth a trecut de uşile duble, iar Scott a fost copleşit de frumuseţea ei radiantă. Câteva clipe mai târziu Elizabeth a început să dezvăluie surpriza pregătită pentru Scott. În loc să-şi continue drumul către altar, aceasta s-a oprit.

Pe măsură ce o frumoasă piesă de dragoste a început să răsune în difuzoare, Elizabeth a început să interpreteze versurile cu ajutorul limbajului mimico-gestual. Când Scott a văzut ceea ce făcea mireasa lui doar pentru el, lacrimile au început să curgă şiroaie.

De fapt, în acea cameră nimeni nu şi-a putut stăpâni emoţiile. Toată lumea a fost profund mişcată de marea intrare a lui Elizabeth.

„Pentru fiecare bucurie pe care mi-a adus-o în viaţă în ultimii doi ani, am vrut să-l surprind cu momentul intrării mele. Nu vreau să mint, am fost îngrozită înainte de a-mi face intrarea la ceremonie, dar în clipa în care ne-am privit în ochi, a fost un moment cu totul special între noi doi. S-a abţinut câteva secunde, înainte de a plânge pe tot parcursul cântecului.”

Ce gest minunat de dragoste din partea lui Elizabeth pentru soţul ei. Priviţi-o în videoclipul de mai jos interpretând cu ajutorul limbajului semnelor o melodie de o sensibilitate aparte!

Dacă credeţi că aşa arată adevărata dragoste, ajutaţi-ne să împărtăşim tuturor frumoasa poveste a lui Scott şi Elizabeth.

Ţi-a plăcut acest articol?